Η Μάγισσα εξελίξεις – Ένα όραμα την κάνει δολοφόνο

Η Μάγισσα εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συγκλονιστικές ανατροπές, καθώς η Πανδώρα αποκαλύπτεται ως αδίστακτη δολοφόνος, προκαλώντας σοκ σε όλους. Η Πανδώρα γίνεται έρμαιο του πόθου της και πιστεύει ότι οι ευθύνες για τα αιματοβαμμένα οράματα της προέρχονται απο τα μαγικά της Λεώνης.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ένα όραμα την κάνει δολοφόνο

Ο Τζουζέπε, απτόητος, οδηγεί τη Λεώνη σε φρικτά βασανιστήρια για να την αναγκάσει να ομολογήσει ακόμη και για τους φόνους των κοριτσιών, ενώ η Πανδώρα δεν αντιδρά ούτε προσπαθεί να τη σώσει. Όταν το βρώμικο μυστικό της Πανδώρας έρχεται στο φως, αναγκάζεται να πείσει τον σύζυγό της, για την αθωότητά της. Κάθε μέρα που περνά με τον Σίλβιο, οι πόθοι της εντείνονται και η Πανδώρα βυθίζεται ακόμα πιο βαθιά στο παρελθόν της. Τα συναισθήματα που την κατακλύζουν είναι αντιφατικά. Άλλοτε την πλημμυρίζουν με ελπίδες και άλλοτε τη γεμίζουν θλίψη.

Αυτή η κυκλοθυμία την τρομάζει, καθώς την κάνει να πιστεύει ότι έχει γίνει θύμα της σατανικής μαγείας της Λεώνης. Αν και παραδέχεται την αβάσταχτη επιθυμία της για τον Ενετό διοικητή του Πόρτο Κάγιο, αρνείται να δεχθεί τα τρομακτικά οράματα που την χαρακτηρίζουν ως αδίστακτη δολοφόνο. Αδυνατώντας να εξηγήσει τη συναισθηματική της κατάσταση, την αποδίδει στα μάγια της Λεώνης. Στο μεταξύ, ο Τζουζέπε επιδιώκει να αποκτήσει εξουσία στην περιοχή, βλέποντας τον Σίλβιο ως τον κύριο εχθρό του και προγραμματίζοντας τις κινήσεις του μεθοδικά για να τον κατατροπώσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ