Η Μάγισσα εξελίξεις – Δαμιανή και Πολυξένη ρίχνουν το φόνο αλλού

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα παραμείνουν συναρπαστικά, καθώς η Δαμιανή και η Πολυξένη επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες σε άλλο πρόσωπο για να αποφύγουν τις συνέπειες.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Δαμιανή και Πολυξένη ρίχνουν το φόνο αλλού

Η Κυπριανή επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει εκεί μόνιμα, όμως οι πληροφορίες που ακούει σχετικά με την Θεοφανώ την καθηλώνουν σε ανατριχιαστικές αναμνήσεις από τα περιστατικά με την Αναχίτ. Αποφασίζει ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για να προστατεύσει την οικογένειά της. Η Γερακίνα, όμως, αντιμετωπίζει δυσκολίες να συνυπάρξει με μια γυναίκα που την υποτιμά συνεχώς και αμφισβητεί την ηγετική της θέση στον πύργο.

Ταυτόχρονα, η Πολυξένη και η Δαμιανή προσπαθούν να αποκρούσουν τις επικρίσεις που δέχονται, καθώς οι υποψίες για τον ρόλο τους στη δολοφονία του βρέφους αυξάνονται. Για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες, εκπονούν ένα νέο σχέδιο. Σκοπεύουν να δημιουργήσουν αποδείξεις που θα οδηγήσουν την επικράτηση της ευθύνης σε κάποιον άλλο προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή από τον εαυτό τους.

Ο Κανέλλος, γνωρίζοντας τον ρόλο της Δαμιανής στα προηγούμενα γεγονότα με τους Τριβολαίους, επιδίδεται σε έντονο σύγκρουση μαζί της. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος αναλαμβάνει έναν επικίνδυνο δρόμο προσπαθώντας να αποκαλύψει το μυστήριο γύρω από τη Θεοφανώ και τις εξαιρετικές της ικανότητες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ