Η Μάγισσα εξελίξεις – Αιματοβαμμένο το φινάλε της σειράς

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ, επιφορτισμένη με το χάρισμα της, αναλαμβάνει μια τραγική αποστολή. Αντί να παραμένει απροστάτευτη από την μανία των Γερακάρηδων, αποφασίζει να πολεμήσει. Κατά τη διάρκεια της μάχης, καταφέρνει να γλιτώσει τόσο τον εαυτό της όσο και το παιδί της, αλλά τελικά θα πληρώσει το τίμημα με την ίδια της τη ζωή.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αιματοβαμμένο το φινάλε της σειράς

Η Κυπριανή, ενώ διώκει την Θεοφανώ, σκοπεύοντας να εκδικηθεί και να αποκαλύψει τα μυστικά της, εν τέλει εντοπίζει τη μάγισσα. Αφού ανακαλύπτει την παρουσία της με το μωρό, θέλει να ολοκληρώσει την εκδίκησή της, αλλά η Θεοφανώ, ενθαρρυμένη από τις συμβουλές μιας Τσιγγάνας, επιλέγει να πολεμήσει το κακό με τα δικά της όπλα. Με αποφασιστικότητα και αυτοθυσία, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει την απειλή, προσφέροντας τη ζωή της για να προστατέψει το παιδί της.

Ο Αντρέι και ο Μάρκος, φθάνοντας αργά στο σημείο, αντικρίζουν τον τραγικό τελευταίο αγώνα της Θεοφανώς. Βλέπουν την αγαπημένη τους νεκρή, αλλά το παιδί ζωντανό. Κατανοώντας ότι η μάχη τελείωσε, παίρνουν το μωρό και αποχωρούν, αφήνοντας πίσω τους τη θλίψη και τον πόνο, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ