Η Μάγισσα – Έξαλλος ο Μάρκος – Μαθαίνει για τη κρυφή σχέση τους

Η Μάγισσα – Καθώς εξελίσσονται τα επεισόδια, η ζωή στον πύργο των Γερακάρηδων γίνεται ολοένα πιο περίπλοκη. Ο λόγος; Ο Αντρέι και η Θεοφανώ, μετά τη χθεσινή τους ερωτική στιγμή, ανακοινώνουν επίσημα τη σχέση τους. Αυτό, όμως, δεν περνά απαρατήρητο από τον Μάρκο, που αντιδρά με έναν τρόπο που ταράζει τα νερά.

Η Μάγισσα – Έξαλλος ο Μάρκος – Μαθαίνει για τη κρυφή σχέση τους

Η σύγκρουση μεταξύ του Κανέλλου και του Αντρέι αναταράσσει τον πύργο, αλλά και τις ισορροπίες εκεί μέσα. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες και υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Παράλληλα, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά την Πολυξένη, με σκοπό να την έχει στο πλευρό του και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον φόνο του μωρού. Εν τω μεταξύ, η σχέση του Αντρέι και της Θεοφανώς εξελίσσεται, με τους δύο τους να εκφράζουν ανοιχτά τα ερωτικά τους συναισθήματα.

Το τέλος της βραδιάς τους βρίσκει να μοιράζονται τον ίδιο χώρο ύπνου. Η Κυπριανή, αναζητώντας το παρελθόν της Θεοφανώς, αποκαλύπτει στη Δαμιανή ένα σοκαριστικό μυστικό. “Αυτή η κοπέλα μπορεί να είναι και κόρη της Αναχίτ”, την ενημερώνει. Η αντίδραση της ισχυρής γυναίκας των Λασκαραίων είναι έντονη, ανατριχιαστική. Η ανάμνηση του Μιχαήλ και η πληροφορία αυτή ρίχνει φως σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστήριο. Η αποκάλυψη αυτή μπορεί να οδηγήσει τις δύο οικογένειες σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Σπήλιος, την ίδια στιγμή, λαμβάνει μια επιστολή που θα ταράξει τη ζωή του, ενώ η Θεοφανώ αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στον Μάρκο. Εντούτοις, ο Μάρκος δεν έχει ακόμα αποφασίσει πώς θα αντιδράσει. Προσθέτοντας μια ακόμα πτυχή, ο Αντρέι είναι ξάδερφος του Μάρκου και επίσημος καπετάνιος της οικογένειας Λάσκαρη, ως γιος του Τζανέτου. Οι σχέσεις και οι αποκαλύψεις συνθέτουν ένα πλούσιο και περίπλοκο σενάριο, υποσχόμενο ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ