Η Μάγισσα – Έτσι ξεκινά ο πόλεμος ανάμεσα σε Πανδώρα – Ρενάτα

Η Μάγισσα – Η Πανδώρα και η Ρενάτα αναλαμβάνουν από κοινού τη δημιουργία ενός νέου οικισμού, αλλά η συνεργασία τους φαίνεται δύσκολη από την αρχή. Οι δύο γυναίκες δεν διαφέρουν μόνο στον χαρακτήρα τους, αλλά και στην προσέγγιση τους για το έργο.

Η Μάγισσα – Έτσι ξεκινά ο πόλεμος ανάμεσα σε Πανδώρα – Ρενάτα

Καθεμιά προσπαθεί να επιβάλει τη δική της άποψη, χρησιμοποιώντας τη δύναμή της για να αποδείξει την υπεροχή της. Αυτή η ένταση που σιγοβράζει καταλήγει σε ανοιχτή σύγκρουση. Η Πανδώρα, με τον πληθωρικό και αδίστακτο χαρακτήρα της, αντιλαμβάνεται πως η Ρενάτα, αν και φαίνεται γλυκιά, είναι πολύ πιο δυναμική και σκληρή αντίπαλος από ό,τι φαινόταν αρχικά. Η Ρενάτα αποδεικνύεται ικανή να επιβάλει τη δύναμή της όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις, ακόμα και με σκληρές μεθόδους.

Την ίδια στιγμή, ένα μήνυμα από τη Βενετία περιπλέκει την κατάσταση στη Μάνη, φέρνοντας νέες αναταραχές. Η Πανδώρα καταφέρνει να πείσει τον Τζουζέπε να συνάψει μια ύπουλη συμμαχία με τον Μήτρο Γερακάρη, ο οποίος βλέπει την ευκαιρία να προωθήσει τα δικά του κρυφά σχέδια. Παράλληλα, ο διοικητής του Μυστρά αποκαλύπτει στον Σίλβιο το σκοτεινό παρελθόν του Τζουζέπε, εξηγώντας του πως ο Τζουζέπε είναι σκοταδιστής, που καίει μάγισσες στην πυρά.

Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν μια μακάβρια αποκάλυψη θέτει τη Λεώνη και τον Άδωνι, τον έμπιστό της, στο στόχαστρο των Ενετών, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να δείξουν καμία ανοχή απέναντί τους. Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν νέα εμπόδια και συγκρούσεις που φαίνεται πως θα κλιμακώσουν τις ήδη τεταμένες σχέσεις στην περιοχή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ