Η Μάγισσα – Έτσι την βγάζουν απο την μέση

Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, οι θεατές θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς μια αγαπημένη ηθοποιός αφήνει το παρασκήνιο οριστικά. Ο λόγος για την Πολυξένη, η οποία αποχωρεί με έναν δραματικό τρόπο από τη σειρά, αφού αποκαλύπτεται ότι φέρει την ευθύνη για τον φόνο του μωρού της Μεταξίας.

Η Μάγισσα – Έτσι την βγάζουν απο την μέση

Η αλήθεια προέκυψε όταν η Θεοφανώ αποκάλυψε στον Φρίξο, τον Αντρέι και τον Βρώτσο ότι δεν ενήργησε μόνη της. Υποστήριξε ότι κάποιος άλλος την ώθησε να διαπράξει το έγκλημα. Η έρευνα οδήγησε σε μια νεαρή πόρνη, συνδεδεμένη με την Πολυξένη, η οποία είχε προμηθευτεί το δηλητήριο που χρησιμοποίησε για την απόπειρα δολοφονίας του Μάρκο. Ο Βρώτσος αναγκάζει τη νεαρή γυναίκα να αποκαλύψει το όνομα της Πολυξένης πίσω από αυτά τα εγκλήματα.

Η Πολυξένη, χωρίς αναστολές, παραδέχεται τον φόνο του μωρού με τα λόγια: «Εγώ σκότωσα το μωρό». Τότε δίνεται η εντολή για τη φυλάκισή της μέχρι το θάνατό της. Στη συνέχεια, η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα, με τον Βρώτσο να είναι εκείνος που θα εκτελέσει την ποινή, αφήνοντας τη Δαμιανή καταρρακωμένη. Έτσι, η Πολυξένη, πίσω από την οποία κρύβεται η ηθοποιός Παρθενόπη Μπουζούρη, αποχωρεί δραματικά από τη σειρά “Η Μάγισσα”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ