Η Μάγισσα – Έτσι αποτελειώνει τον Μάρκο

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Αντρέι σχεδιάζει να επιτεθεί στον Μάρκο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, δημιουργώντας σοκαριστικές εξελίξεις.

Η Μάγισσα – Έτσι αποτελειώνει τον Μάρκο

Ο Μάρκος αναγκάζει τη Θεοφανώ να επιστρέψει στον πύργο με το παιδί τους, προκαλώντας νέες αναταραχές με την άφιξή της. Αντίθετα, ο Αντρέι δεν προτίθεται να αφήσει τη Θεοφανώ να ζήσει μια ζωή που δεν επιθυμεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, συνεργάζεται με τον Μπακού και κρύβονται στη σπηλιά του Τζανέτου, σχεδιάζοντας προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα τους σχέδια. Αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του, δηλώνει: “Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, θα πάρω τα ηνία”.

Ξεκινάει την επίθεση εναντίον του Μάρκου, προσεγγίζοντας τους καπεταναίους της περιοχής και ζητώντας τη βοήθειά τους για να αναλάβει τα αξιώματά του. “Είμαι ο μόνιμος αρχηγός της σειριάς μου και πιο ικανός!” αναφέρει, ενώ εκφράζει την ανικανότητα του Μάρκου και κατακρίνει τις καταστροφικές του επιλογές. Ο Μάρκος έχει αποδείξει την ανικανότητά του. Αλήθεια, θα τον αφήσετε να καταστρέψει καθετί που χτίζετε;», τους λέει για να τους προσεγγίσει και κάποιοι τάσσονται υπέρ του. Με αυτές τις κινήσεις, κερδίζει την υποστήριξη ορισμένων καπεταναίων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ