Η Μάγισσα – Έτσι απαγάγουν την Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Αντρέι θα βρεθεί μπροστά σε μια νέα αποκάλυψη.

Η Μάγισσα – Έτσι απαγάγουν την Θεοφανώ

Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει, την ίδια ώρα που η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι  θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους. Κι αυτό γιατί οι Τριβολαίοι καταφέρνουν να μπουν στον πύργο των Λασκαραίων και να απάγουν την έγκυο Θεοφανώ. Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδους άντρα.

Η Κυπριανή μαθαίνει για τη Θεοφανώ, ο πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο μαίνεται, ενώ ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Η Κυπριανή μαθαίνει για την έκρηξη στους Λασκαραίους και ο Σπήλιος την ενημερώνει για την απαγωγή της Θεοφανώς. Όταν εκείνη αναρωτιέται ποια είναι η κοπέλα αυτή και έχει προκληθεί αναστάτωση, ο γιος της της λέει πως πρόκειται για την υπηρέτρια του πύργου που είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου και πως βλέπει οράματα! Αυτό αναστατώνεται την ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων και αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα πια στον πύργο της οικογένειας. οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ