Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την μοιχαλίδα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. H Πανδώρα είναι έντρομη από τα οράματα που βλέπει με τη βοήθεια της Λεώνης. Την ίδια στιγμή, ο Αντόνιο με τον πατέρα Δανιήλ επιστρατεύουν τα δικά τους «όπλα» στη μάχη με το κακό. Η Ρενάτα δεν μπορεί να βρει ησυχία από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του άντρα της με την Πανδώρα.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την μοιχαλίδα

Έτσι, όταν ο Σίλβιο θα συναντηθεί τυχαία με την Πανδώρα, εκείνη δεν θα κρύψει τη ζήλια της και οι δυο τους θα καβγαδίσουν άσχημα. Ο Τζουζέπε ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Πανδώρας με τον πιο απρόσμενο τρόπο και της ζητά εξηγήσεις. Ο Γαβρήλος είναι εξοργισμένος με τον Γιώργη, που επιμένει να περιφέρεται γύρω από τη Σταυριάνα. Όταν αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, δεν διστάζει να αναμετρηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το νεαρό Γερακάρη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Όλοι βιώνουν έντονα συναισθήματα και οι σχέσεις τους περιπλέκονται από μυστικά και ζήλιες, δημιουργώντας ένα κλίμα αγωνίας και αβεβαιότητας. Καθώς οι δοκιμασίες τους κορυφώνονται, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι ήρωες θα μπορέσουν να βρουν λύση στις εσωτερικές τους συγκρούσεις και να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές προκλήσεις που τους απειλούν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ