Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τον εξορίζουν απο τον Πύργο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η σειρά στον ANT1 συνεχίζει να προσφέρει ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς η Κερασίνα ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Τζανή και αποφασίζει να διακόψει τα δεσμά που την ενώνουν μαζί του. Ο Τζανής, εκτελώντας εντολή της μητέρας του, επιτυγχάνει την εξαφάνιση της Θεοφανώς, την οδηγεί στα χέρια της θρησκόληπτης οικογένειας των Τριβολαίων.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τον εξορίζουν απο τον Πύργο

Καθώς η είδηση της αρπαγής φτάνει στα αυτιά του Αντρέι και του Μάρκου, αναλαμβάνουν δράση για να σώσουν τη ζωή της. Παράλληλα, η Κερασίνα, αν και πολλοί την προειδοποιούν για τη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας, αρνείται να περιμένει την επιβεβαίωση από τη Ρηνιώ. Οι σχέσεις όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Τζανής και η Μεταξία ανανεώνουν το πάθος τους, αγνοώντας τις συμβουλές των γύρω τους. Η Κερασίνα, όμως, που δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα της, παρακολουθεί τη σχέση τους με προσοχή.

Στον πύργο των Λασκαραίων, η κατάσταση φτάνει στα άκρα, με μια μεγάλη έκρηξη που αλλάζει τα πάντα. Ο Τζανής βρίσκεται σε κίνδυνο, και η Δαμιανή δεν μπορεί να τον σώσει. Η μόνη λύση για να αποφευχθούν τα χειρότερα είναι ο Τζανής να εγκαταλείψει τον πύργο. Η Κερασίνα, πάντα σε δράση, αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης και παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων με αποφασιστικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ