Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Θεοφανώ – Κυπριανή έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, οι θεατές θα βιώσουν μια συναρπαστική στιγμή, καθώς η Θεοφανώ και η Κυπριανή ετοιμάζονται για μια συνάντηση που θα αφήσει εποχή. Η Θεοφανώ, κρυμμένη στο σπίτι της Άννας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποτακτικό της Κυπριανής, που έχει αποστολή να τη σκοτώσει χωρίς έλεος, υπό τις εντολές της κυράς του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Θεοφανώ – Κυπριανή έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο

Ενώ η Θεοφανώ καταφέρνει να δραπετεύσει, βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι. Εκεί, ειδοποιημένος από την Αγαθή, ο Φρίξος φτάνει και αποκαλύπτει στην Αγαθή τα δραματικά γεγονότα στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Μάρκος, αποφασισμένος να διώξει για πάντα τον Τζανή, παίρνει μια σκληρή απόφαση, αντιμέτωπος με την αντίθετη θέση της Δαμιανής που είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον προστατέψει. Ο Σπήλιος αρνείται να αναγνωρίσει τον χωρισμό της Μεταξίας και του Μάρκου, και η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Αντρέι, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τη Δαμιανή, συνεχίζει τις έρευνες του.

Η Θεοφανώ, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον εχθρό της, ζητά από την Αγαθή μια επικίνδυνη χάρη: να την φέρει σε επαφή με την Κυπριανή. Η Αγαθή παγώνει ακούγοντας το αίτημα, αλλά γνωρίζοντας την αποφασιστικότητα της Θεοφανώς, αποφασίζει να της εξασφαλίσει αυτή τη συνάντηση. Έτσι, οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες. Η συζήτησή τους όμως παίρνει μια επικίνδυνη τροπή, ενώ η Θεοφανώ αποκτά μια ακόμα σημαντική πληροφορία που θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ