Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στήνει νέα πλεκτάνη και την γλιτώνει

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα νέα επεισόδια στη σειρά, που θα προβληθούν από τις 15/1, αναμένονται με καθηλωτικό ενδιαφέρον. Στην επικειμένη πλοκή, η Δαμιανή επικοινωνεί ενεργά με τον Τζανή, διαψεύδοντας την άγια εικόνα που αυτός έχει για εκείνη.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στήνει νέα πλεκτάνη και την γλιτώνει

Η αρπαγή της Θεοφανώς από τους Τριβολαίους εκτοξεύει την ένταση, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον πύργο των Λασκαραίων. Οι Μάρκος, Αντρέι, Βρώτσος και Μπακού δεν διστάζουν να κινηθούν άμεσα, προσπαθώντας να εντοπίσουν και να απελευθερώσουν την αιχμάλωτη Θεοφανώ. Ο Τζανής, με την υποστήριξη της Δαμιανής, οργανώνει την αρπαγή, καταφέρνοντας να υλοποιήσει το σχέδιό του με επιτυχία. Ο Κανέλλος, ωστόσο, δημόσια κατηγορεί τη Δαμιανή για την αρπαγή της Θεοφανώς, κατηγορία που εκείνη αρνείται.

Παράλληλα, ο Αντρέι διερευνά περαιτέρω την υπόθεση του δολοφόνου του βρέφους, εστιάζοντας τις υποψίες του στην Πολυξένη, την οποία παρακολουθεί προσεκτικά. Σύντομα, αντιλαμβάνεται ότι η προσπάθεια πνιγμού του μωρού είχε συνεργό, με τις υποψίες του να στρέφονται προς τη Δαμιανή. Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι Αντρέι και Θεοφανώ γνωρίζουν τον δολοφόνο, η Δαμιανή υιοθετεί αποφασιστική στάση, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια τους με τα αδίστακτα σχέδιά της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ