Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Σκοτώνει τον Σπήλιο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γερακίνα εκτελεί τον Σπήλιο, καθιστώντας την εξέλιξη ανατρεπτική. Τα δεινά της Γερακίνας μετατρέπονται σε πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι οι υποψίες της για την ανήθικη συμπεριφορά της πεθεράς της, της Κυπριανής, είναι αληθείς.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Σκοτώνει τον Σπήλιο

Αυτό τη συνθλίβει και διαλύει οριστικά τον γάμο της. Παράλληλα, ενισχύει την ανάγκη της για εκδίκηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Είχε δηλώσει ότι θα εκδικηθεί τον δολοφόνο του Πετρούνη, οποιοσδήποτε κι αν ήταν αυτός, συμπεριλαμβανομένου και του Σπήλιου, του άντρα της. Αν και η αγάπη μεταξύ τους είναι ισχυρή τώρα σβήνει, και η αντίπαλη σχέση τους είναι αναπόφευκτη.

Ανυπόμονα περιμένουμε να δούμε αν θα εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο και την Κυπριανή. Επιπλέον, πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Τι θα γίνει με τον Μιχαήλ; Θα παραμείνει εγκλωβισμένος μόνος του στον πύργο; Και ποιος θα επιβιώσει στο τέλος; Αυτά τα ερωτήματα προκαλούν ακόμα περισσότερη αγωνία στους θεατές, καθιστώντας την αναμονή για τα επόμενα επεισόδια ανυπόφορη. Ποιος θα αποκτήσει τον έλεγχο στη μάχη ανάμεσα στη Γερακίνα και την Κυπριανή; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ