Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ράκος ο Αντρέι – Τον παρατάει για να σωθεί

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ μαθαίνει με σοκ την αλήθεια για τον πατέρα της και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το δίλημμα ανάμεσα στην εκδίκηση και στη θέληση της για ζωή. Το χάρισμα της Θεοφανώς βοηθάει τόσο εκείνη όσο και τον Αντρέι να ξεφύγουν από τους Τούρκους που τους απειλούν.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ράκος ο Αντρέι – Τον παρατάει για να σωθεί

Και οι δύο αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της έρευνας για τις ρίζες τους και τη σχέση της Αναχίτ με τον μυστηριώδη άντρα. Ωστόσο, η επιθυμία τους να ζήσουν ελεύθεροι τους οδηγεί να αγνοήσουν τους κινδύνους. Αργότερα, ανακαλύπτουν τον πραγματικό λόγο πίσω από την απαίτηση της Κυπριανής για τον θάνατο της Αναχίτ, καθώς και τους λόγους που ο Θράσος Γερακάρης είχε υποκύψει στις επιρροές της. Παρόλο που κατανοεί τη μητρική της μανία για εκδίκηση, η Θεοφανώ δεν είναι ακόμα έτοιμη να αποδεχτεί πλήρως την αλήθεια. Ευτυχώς, η παρουσία του Αντρέι της προσφέρει στήριξη και ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης τους, ο Αντρέι και η Θεοφανώ επιστρέφουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων για να αποφασίσουν για το μέλλον τους, αλλά αντιμετωπίζουν την αντίσταση του Μάρκου και των ανδρών του. Παρά τις προσπάθειες του Αντρέι να την κρατήσει κοντά του, η Θεοφανώ αναγκάζεται να ακολουθήσει τον Μάρκο. Έτσι, η Θεοφανώ, που βρίσκεται ανάμεσα στην εκδίκηση και στην επιθυμία για μια νέα ζωή, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα από τα δυσκολότερα διλήμματα της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ