Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Πετάει την Θεοφανώ σε ένα μπουντρούμι

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς θα δούμε τον Τζανή να απαγάγει την Θεοφανώ και να την πετά σε ενα μπουντρούμι. Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται ένταση και αναταραχή, καθώς ο Τζανής, καταπιεσμένος από τον επιθυμητό του να εκδικηθεί τον αδερφό του, Μάρκο, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Πετάει την Θεοφανώ σε ένα μπουντρούμι

Το πλήθος έξω από τον πύργο των Λασκαραίων απαιτεί με οργή την αποχώρηση της Θεοφανώς. Η Δαμιανή, που θέλει επίσης να ελευθερωθεί από την παρουσία της, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να πείσει τον Τζανή να υλοποιήσει το σχέδιο απαγωγής της Θεοφανώς. Παρά την ήδη υπάρχουσα δυσαρέσκειά του έναντι του Μάρκου, που έχει αναδειχθεί καπετάνιος από τον Μιχαήλ, ο Τζανής συμφωνεί να εκτελέσει το σχέδιο.

Έτσι, απαγάγει τη Θεοφανώ με στόχο την παράδοσή της στο οργισμένο πλήθος, που περιλαμβάνει και την θρησκόληπτη οικογένεια των Τριβολαίων. Στη σειρά ο Τζανής επιδιώκει εκδίκηση εναντίον του Μάρκου, και με τη συνεργασία της Δαμιανής, επιχειρεί την απαγωγή της Θεοφανώς. Ωστόσο, η μυστική πόρτα του πύργου, που ασφαλίστηκε μετά τον θάνατο του βρέφους, αποτελεί πρόκληση.

Ο Τζανής, ωστόσο, καταφέρνει να ανοίξει τη μυστική πόρτα και να εξαφανίσει τη Θεοφανώ σε ένα ασφαλές κρυσταλλώδες καταφύγιο. Εκεί, οι Τριβολαίοι αναλαμβάνουν τον έλεγχο, έτοιμοι να επιβάλουν τη δική τους τιμωρία. Η συνέχεια της ιστορίας υπόσχεται να αποκαλύψει το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και πώς οι αποφάσεις του Τζανή θα επηρεάσουν τη μοίρα της Θεοφανώς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά