Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στον 2ο συγκλονιστικό κύκλο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η πρώτη σεζόν της σειράς φέρνει μια μεγάλη αναμέτρηση. Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες συνασπίζονται ή επιδιώκουν την υπεροχή, διχάζοντας ακόμα και τις οικογένειές τους. Αντιμέτωποι θα βρεθούν το καλό και το κακό, που διεκδικούν την τελική επικράτηση.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στον 2ο συγκλονιστικό κύκλο

Καθώς οι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται για τη μάχη, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του παρελθόντος τους και να αποφασίσουν το μέλλον τους. Μετά την κορύφωση των γεγονότων στην πρώτη σεζόν, η νέα αρχή φέρνει μια επική συνέχεια. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η ιστορία παίρνει μια διαφορετική τροπή. Η προσοχή στρέφεται στη μαύρη μαγεία, μια περίοδο πλούτου και σκοτεινών δυνάμεων. Οι πρόγονοι της Κυπριανής και της Θεοφανώς αναδεικνύονται ως κεντρικοί χαρακτήρες, αν και η αναγνώρισή τους σε αυτήν τη μαύρη μαγεία παραμένει ακόμα μυστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η δεύτερη σεζόν δεν εστιάζεται στην ενόραση της Θεοφανώς, αλλά αναδεικνύει τη μαύρη μαγεία. Αυτή η μαύρη τέχνη προσπαθεί να προκαλέσει κακό μέσω της επικλήσεως κακών πνευμάτων, απειλώντας με βλάβη και θάνατο. Η νέα περιπέτεια της “Μάγισσας” αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από το χάρισμα της Θεοφανώς και τον δρόμο που την οδήγησε σε αυτό. Μια ιστορία γεμάτη από σκοτεινές δυνάμεις και ανατροπές που υπόσχεται να συναρπάσει το κοινό. Και η συνέχεια, αναπόφευκτα, θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας στις οθόνες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ