Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Οι μάσκες πέφτουν

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο επόμενος σάλος στη σειρά θα είναι ανεπανάληπτος. Η Αναχίτ εξαπολύει επίθεση κατά του Σπηλίου, επιβάλλοντας την πιο τραγική του πληρωμή. Οι μάσκες πέφτουν η μία πίσω από την άλλη, αποκαλύπτοντας πολλά κρυμμένα μυστικά.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Οι μάσκες πέφτουν

Αρχικά, ο Σπήλιος σοκάρεται με την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι η αδελφή του. Ωστόσο, τίποτα δεν τον προετοιμάζει για αυτό που έρχεται μέσα απο τις ιδιαίτερες δυνάμεις της. Παρά το άγριο μίσος της μητέρας του Κυπριανής, της Μεταξίας, του Τζανή και της Δαμιανής για τη συγγρια του Μάρκου, και παρά τις πιέσεις να τη σκοτώσει, αρνείται να την καταδικάσει. Η Κυπριανή εξακολουθεί να επιμένει να την εξοντώσει, βασιζόμενη στην κληρονομική της κακία που οδήγησε τον πατέρα του στην καταστροφή.

Όμως, ο Σπήλιος συνειδητοποιεί ότι η Θεοφανώ είναι ένα θύμα περιστάσεων, όχι ο δράστης. Το επόμενο σοκ έρχεται όταν η Αναχίτ κυριαρχεί στο σώμα της Θεοφανώς. Αυτός ο συνδυασμός θα οδηγήσει τον Σπήλιο να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και τα σφάλματά του. Το πνεύμα του γιού του, που υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε, επιστρέφει για να επιβάλει δικαιοσύνη. Ο Σπήλιος αντιμετωπίζει μια σειρά από αποκαλύψεις και δοκιμασίες, αλλά αρνείται να ενεργήσει με βάση το μίσος και την εκδίκηση.

Επιδιώκει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ακόμα και όταν οι δυνάμεις του σκοταδιού και του παρελθόντος ασκούν πίεση. Καθώς οι συγκρούσεις και οι ανατροπές εξελίσσονται, ο Σπήλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφασή του να πολεμήσει για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ακόμα και με κόστος της ίδιας του της ζωής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ