Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Σπήλιος προστατεύει το αίμα του

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα νέα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, προβλέπεται μια εκρηκτική ανατροπή καθώς ο Σπήλιος ανακαλύπτει το συνταρακτικό μυστικό: η Θεοφανώ είναι η χαμένη του αδερφή. Αυτή η αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα καθώς όπως θα δούμε ο Σπήλιος προστατεύει το αίμα του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Σπήλιος προστατεύει το αίμα του

Οι εχθροί της Θεοφανώς, Τζανής και Δαμιανή, σχεδιάζουν να την εξαφανίσουν από τον πύργο των Λασκαραίων, αλλά η αναδρομή της Θεοφανώς τους καθιστά τον χειρότερο εφιάλτη τους. Ο Μάρκος, ερωτευμένος με την Θεοφανώ, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να την προστατεύσει, έχοντας στο πλευρό του τον αξιόπιστο σύμμαχο Αντρέι. Ωστόσο, ο ζήλος του Μάρκου γίνεται αφόρητος, και η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Αντρέι προκαλεί ένα νέο κύμα εχθρότητας.

Για την Θεοφανώ, η ζωή ανατρέπεται εντελώς με την αποκάλυψη ότι είναι η αδερφή του Σπήλιου. Με τον Σπήλιο να την προστατεύει από κάθε απειλή, η Θεοφανώ αναδεικνύεται ως το κλειδί για την επιβίωση τους σε έναν κόσμο γεμάτο εχθρούς και κρυμμένα μυστικά. Όταν εκείνος μάθει ότι η σύγκρια του Μάρκου είναι αδερφή του θα προστατεύσει και δεν θα διστάσει να αντιμετωπίσει και όποιον προσπαθήσει να της κάνει κακό. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ