Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Ρώσος βγάζει λαβράκι

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Κρατώντας την ανάσα μας, παρακολουθούμε με αγωνία τις νέες εξελίξεις στη σειρά. Ο Τζανής βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανάγκη να αντιμετωπίσει και να αποκαλύψει τη σχέση του με τη Μεταξία, διότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Ρώσος βγάζει λαβράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Αντρέι εκτιμά ότι, μετά την απαγωγή της Θεοφανούς από άγνωστους που εισβάλλουν στον πύργο, πρέπει να ξεκινήσει έρευνες. Οι υποψίες του τον οδηγούν γρήγορα στον Τζανή, ενώ αρχικά είχε υποψιαστεί και την Πολυξένη και τη Μεταξία ως πιθανούς υπεύθυνους για το κακό που συνέβη στη Θεοφανώ. Ο Αντρέι, σε μια ανοιχτή και επί ίσοις όροις συζήτηση, αντιμετωπίζει τον Τζανή και τον πιέζει να του αποκαλύψει την τοποθεσία της Θεοφανούς. Ο Τζανής αντιδρά με έκπληξη και αναρωτιέται πώς ο Ρώσος κατέληξε σε αυτόν.

Ωστόσο, ο Αντρέι, γνωρίζοντας την αλήθεια, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και απειλεί ανοιχτά τον Τζανή. Του υπόσχεται ότι, αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια για την Θεοφανώ, θα αποκαλύψει στον Μάρκο τη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία. Υπό την απειλή αυτή, ο Τζανής υποχωρεί και παραδέχεται την αλήθεια, φοβούμενος ότι η παράνομη σχέση του με τη Μεταξία θα αποκαλυφθεί. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο, ο Αντρέι καταφέρνει να σώσει την Θεοφανώ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ