Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Πύργος χωρίζεται σε δυό στρατόπεδα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θεοφανώ αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αντρέι το παρελθόν της και τις υποψίες της σχετικά με τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Αυτό συμβαίνει καθώς έξω από τον πύργο, ο κόσμος, αντιδρώντας έντονα, απαιτεί την αποχώρηση της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Πύργος χωρίζεται σε δυό στρατόπεδα

Στο εσωτερικό του πύργου, ο Μιχαήλ αντιλαμβάνεται την κρίσιμη κατάσταση και απαιτεί από τον γιο του, τον Μάρκο, να του επιστρέψει την αρχηγία. Ο Μιχαήλ, απεγνωσμένος, εκφράζει την απογοήτευσή του στον Μάρκο, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να γίνει καπετάνιος και απαιτεί την επιστροφή της σπάθας και του δαχτυλιδιού. Ο Μάρκος αντιστέκεται σθεναρά, δηλώνοντας ότι η Θεοφανώ θα παραμείνει και κανείς δεν πρέπει να τον αντικρούσει.

Αυτή η στάση του Μάρκου προκαλεί την έντονη αντίδραση του Μιχαήλ, ο οποίος τον υπενθυμίζει ότι μιλάει στον πατέρα του. Ωστόσο, ο Μάρκος επιμένει στον ρόλο του ως καπετάνιος και απαιτεί από τον πατέρα του να τον σέβεται. Αυτή η διαμάχη μεταξύ πατέρα και γιου κορυφώνεται, μετατρέποντας τους σε αντιπάλους και χωρίζοντας τον πύργο των Λασκαραίων σε δύο στρατοπεδα. Η κατάσταση αυτή προκαλεί αναστάτωση και ανησυχία για το μέλλον της Θεοφανώς, του Μάρκου και ολόκληρου του πύργου.

Ερωτηματικά που προκύπτουν από αυτή την κατάσταση είναι: Πώς θα επηρεάσει η αντίδραση του Μάρκου την έκβαση της διαμάχης με τον πατέρα του; Θα καταφέρει η Θεοφανώ να αποδείξει την αθωότητά της και να εξιλεωθεί στα μάτια του λαού; Και τέλος, πώς θα επηρεαστεί ο πύργος των Λασκαραίων από αυτή την εσωτερική διαμάχη;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά