Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Μάρκος αυτοκτονεί

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, καθώς ο Μάρκος αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στη δική του ζωή μετά τις αποκαλύψεις της αγαπημένης του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Μάρκος αυτοκτονεί

Η αγάπη της Θεοφανώς για τον Μάρκο έχει εξαφανιστεί, αντικαθίσταται όμως από αισθήματα για τον Αντρέι. Αυτό αντιλαμβάνεται ο Μάρκος, ο οποίος, σε μια ακατάλληλη στιγμή, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Αντρέι, με άκρως δραματικές συνέπειες. Όταν ο Αντρέι φτάνει για την συνάντησή του με τον Μάρκο, η κατάσταση ξεφεύγει. Σε μια ξαφνική ανατροπή, οι δύο άντρες βρίσκονται να παλεύουν σώμα με σώμα, με τον Μάρκο να πετάει τον Αντρέι έξω από τον πύργο.

Η Θεοφανώ, μαθαίνοντας τα όσα συνέβησαν, εκρήγνυται κατά του Μάρκου, υποστηρίζοντας τον Αντρέι. Ο Μάρκος, ψυχολογικά καταρρακωμένος από τα γεγονότα, απειλεί την Θεοφανώ με αυτοκτονία, προκαλώντας έναν άνευ προηγουμένου αναστάτωμα στο εσωτερικό του ψυχικού κόσμου του. Έτσι, η σειρά εξελίσσεται με απροσδόκητες και συγκλονιστικές σκηνές, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες και οι σχέσεις τους στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ