Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Μάρκος αποκτά Νέο εχθρό

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις διαπράττονται στη σειρά καθώς ο Μάρκος επιβάλλει ανελέητη τιμωρία στον Τζανή, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος και να αντιμετωπίζει κίνδυνο. Αφού η Κερασίνα αποκαλύπτει τη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία, η ώρα της τιμωρίας φτάνει και η οικογένεια των Λασκαραίων διαλύεται μετά τη σκληρή απόφαση του Μάρκου για τον αδελφό του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Μάρκος αποκτά Νέο εχθρό

Την ίδια στιγμή, η Δαμιανή βιώνει έναν εφιάλτη ενώ ο Μάρκος αποκτά έναν ακόμη εχθρό. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι επιβεβαιώνει την αλήθεια των λεγομένων της Κερασίνας για την απιστία του συζύγου της με τη Μεταξία, και ο Μάρκος λαμβάνει μία αποφασιστική απόφαση, μην δίνοντας περιθώρια για αμφιβολίες. Ο Μάρκος αναγκάζεται να ανακοινώσει δημοσίως ότι ο Τζανής δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των Λασκαραίων και χαρακτηρίζεται ως άτιμος και προδότης. Έτσι, ο Τζανής εκδιώκεται, ενώ η Μεταξία, την οποία έχει εκδικηθεί ο Μάρκος, παρακολουθεί πληγωμένη από το δωμάτιο της.

Ο Τζανής αντιμετωπίζει πλέον διάφορους κινδύνους και βλέπει τους εχθρούς του να αναδύονται μπροστά του. Ξαφνικά, ένας άγνωστος τον σώζει και του προσφέρει καταφύγιο. Ωστόσο, αργότερα ανακαλύπτει ότι αυτός ο άγνωστος είναι δουλέμπορος και σκοπεύει να τον πουλήσει ως σκλάβο. Τη στιγμή που ο Μόφορης εμφανίζεται και τον αναγνωρίζει, ζητώντας να τον αγοράσει. Από την άλλη, η Μεταξία αναζητά παρηγοριά στο παλάτι των Γερακάρηδων, αλλά αντιμετωπίζει αντίσταση από τη δική της οικογένεια, καθώς είχαν προειδοποιηθεί για τις συνέπειες της πράξης της. Έτσι, η συμμαχία των δύο οικογενειών βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ