Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι κατηγορεί τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο κόκκινο φτάνουν οι σχέσεις του Αντρέι και της Θεοφανώς, καθώς αποκαλύπτεται ένα όραμα που συνεπήρε τη Θεοφανώ σχετικά με το παρελθόν του Αντρέι. Αφού η Θεοφανώ βιώνει το όραμα, προσεγγίζει τον Αντρέι, ρωτώντας τον για την αιφνίδια αποχώρησή του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι κατηγορεί τη Θεοφανώ

Αυτός, αμφισβητώντας την ικανότητά της να βλέπει το μέλλον, την κατηγορεί ότι επιχειρεί να ανασύρει τα προσωπικά του θέματα. Η Θεοφανώ περιγράφει το όραμά της, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Αντρέι, όμως εκείνος αρνείται να το δεχτεί. Επιπλέον, τον κατηγορεί πως η Σιμώνη της έχει διδάξει να προφητεύει ψευδώς και την κατηγορεί για συμπεράσματα που σχημάτισε βασιζόμενη στο μενταγιόν του και τα γεγονότα με την πρόσφατη απώλεια της γυναίκας του. Τέλος, την παρακαλεί να τον αφήσει ήσυχο.

Στον Πύργο των Γερακάρηδων, η αποκάλυψη της Μεταξίας σχετικά με τον πατέρα του μωρού της Θεοφανώς, τον Μάρκο, προκαλεί αντιδράσεις. Ο Σπήλιος και η Γερακίνα, αντιδρούν με σκοπό να εκδικηθούν τον Μάρκο για τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Μισέλ ντε Μποφόρ, ερωτευμένος με τη Σκεύω, σχεδιάζει να ανακαλύψει τον θησαυρό των Γερακάρηδων για να εξασφαλίσει την διαμονή του, ενώ η Σκεύω αντιλαμβάνεται τους κινδύνους της σχέσης της με τον Μισέλ, ιδίως αν την αντιμετωπίσει η οργή του Θράσου.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά