Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι αποδεικνύει την ενοχή της

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η διαβολική Δαμιανή συνεχίζει να υπονομεύει και να στοχοποιεί άλλους με σκοπό να την γλιτώσει, αλλά ο Αντρέι είναι εκεί για να αποκαλύψει το πιο ανατριχιαστικό της μυστικό: τον φόνο του βρέφους. Μέχρι τώρα, η Δαμιανή είχε επιτύχει στα σχέδιά της, αποπροσανατολίζοντας τον Μιχαήλ εναντίον του Μάρκου και δημιουργώντας ρήξεις στις σχέσεις, όπως με τον Μάρκο και την Τζανή.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι αποδεικνύει την ενοχή της

Ενώ η κακία της Δαμιανής φαίνεται ατελείωτη, ο Αντρέι ετοιμάζεται να ανατρέψει τα πάντα. Ανακαλύπτει από την Θεοφανώ το όραμά της, όπου είδε την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι. Αυτή η αποκάλυψη θα εστιάσει τις υποψίες του στην Πολυξένη, και ο Ρώσος θα πείσει τον εαυτό του ότι η Πολυξένη έχει έναν συνεργό για τα βάρβαρα αυτά εγκλήματα. Οι σκέψεις του Αντρέι θα τον οδηγήσουν στη Δαμιανή, η οποία, αντί να παραιτηθεί, θα ρίξει νέα ψέματα και θα στήσει νέα σχέδια.

Η διακινδύνευση της αλήθειας για την Πολυξένη και η προσπάθεια να αποσπάσει πληροφορίες από αυτήν θα είναι η επόμενη κίνησή του Ρώσου. Καθώς οι εξελίξεις εξαπλώνονται, ο Αντρέι και η Δαμιανή βρίσκονται αντιμέτωποι σε έναν συναρπαστικό αγώνα για την αλήθεια, την αποκάλυψη, και την απονομή δικαιοσύνης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ