Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Θεοφανώ χάνει τον μοναδικό σύμμαχο της

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένεται να συμβούν σημαντικά γεγονότα που θα καθηλώσουν τους θεατές. Ο Αντρέι, αντιμετωπίζοντας τις πεποιθήσεις του, αποφασίζει να αποχωρήσει από τον Πύργο, αφήνοντας τη Θεοφανώ χωρίς τον ισχυρό σύμμαχο της. Το ραντεβού αυτό θα έχει καταλυτικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της πλοκής.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Θεοφανώ χάνει τον μοναδικό σύμμαχο της

Η ανακοίνωση ότι ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου και Λάσκαρης έρχεται σαν βόμβα για την οικογένεια των Λασκαραίων. Ο Μάρκος, αφού αντιλαμβάνεται τον λόγο που τον ενώνει με τον Αντρέι, αντιδρά με διπλή ένταση. Η Θεοφανώ, παρά τα όσα της έχει πει, φοβάται για το μέλλον της. Η αναμέτρηση μεταξύ του Αντρέι και του Μάρκου μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, αλλά έχει μια απρόσμενη τροπή. Η Θεοφανώ αναζητά τον Αντρέι στον Πύργο και αντιλαμβάνεται ότι έχει φύγει, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο Μάρκος.

Σε μια απροσδόκητη στιγμή, αποκαλύπτεται στον Κανέλλο ότι κάτι κακό είναι προ των πυλών, γεγονός που την γεμίζει με φόβο. Οι επόμενες εξελίξεις αναμένεται να είναι τραγικές. Η Θεοφανώ βρίσκεται μόνη και αβοήθητη, ενώ οι εχθροί της πολλαπλασιάζονται. Η αποχώρηση του Αντρέι αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα που θα επηρεάσει την ισορροπία των δυνάμεων, ενώ οι κρυμμένες αλήθειες προεκτείνονται και  απειλούν να τελειώσουν τη ζωντανή και ευαίσθητη ψυχή της Θεοφανώς. Ποια είναι η πραγματική αιτία που ο Αντρέι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πύργο;

Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος ανακαλύπτοντας την αλήθεια για τον δεσμό του Αντρέι με τον Τζανέτο; Ποιοι είναι οι ανεξήγητοι φόβοι της Θεοφανώς σχετικά με τα επερχόμενα γεγονότα; Τι πρόκειται να συμβεί στη συνάντηση μεταξύ του Αντρέι και του Μάρκου που θα έχει μια απρόσμενη τροπή; Ποια κρυμμένα μυστικά επηρεάζουν την πορεία της Θεοφανώς και πώς θα αλλάξει η ζωή της μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Όλες οι απαντήσεις στα επόμεν επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ