Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Μεταξία γίνεται φόνισσα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σοκαριστικές εξελίξεις καθώς η Μεταξία ετοιμάζει την εκδίκησή της. Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της; Η Κερασίνα διαλύει τον πύργο των Λασκαραίων αποκαλύπτοντας την παράνομη σχέση του συζύγου της, του Τζανή, με τη Μεταξία.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Μεταξία γίνεται φόνισσα

Η Γερακάρισσα, αντιμέτωπη με την αποκάλυψη, πέφτει σε βαθιά δυσμένεια και κατηγορείται από τους γύρω της. Η μητέρα της, η Γερακίνα, επιστρέφει στον πύργο για να τη στηρίξει. Ωστόσο, η πονηρή Μεταξία συνεχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της, παρά την αποκάλυψη της απιστίας της. Ο Σπήλιος, αφού διαπέρασε την απογοήτευση από την επιστροφή της Κερασίνας στην οικογένειά του και το σκάνδαλο με τη Μεταξία, βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Αποφασισμένος να επανέλθει στην οικονομική ευημερία, απευθύνεται σε αμφίβολες πηγές εσόδων.

Οι Γερακάρηδες, προσπαθώντας να ανακάμψουν οικονομικά, προσκαλούν τους συγγενείς της Γερακίνας και τον Μισέλ. Ο Θράσος, όμως, έχοντας μέσα του τον θυμό για τον Μισέλ, προσπαθεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Η ερώτηση που παραμένει αναπάντητη είναι αν ο Θράσος θα μπορέσει να κρατηθεί ή αν θα εκδικηθεί τον Μισέλ. Τι σκοτεινά σχέδια ετοιμάζει η Μεταξία για τη συνέχεια; Οι ανατροπές αναμένονται συναρπαστικές στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ