Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Κερασίνα ανοίγει τα χαρτιά της

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Θα διαδραματιστούν εκρηκτικά γεγονότα καθώς η Κερασίνα σχεδιάζει μια εντυπωσιακή αντεπίθεση. Η εξέλιξη της ιστορίας στη σειρά είναι συναρπαστική, με τη Μεταξία να δημιουργεί αναστάτωση στη σχέση της με τον Τζανή, παραπλανώντας την Κερασίνα και τη Ρηνιώ.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Κερασίνα ανοίγει τα χαρτιά της

Η Κερασίνα αρχίζει να υποψιάζεται για μια ερωτική σχέση ανάμεσα στον άντρα της και τη Μεταξία, αν και δεν είναι ακόμη βέβαιη. Παρόλα αυτά, αποκαλύπτει τις υποψίες της στη Ρηνιώ, η οποία αντιδρά με ενεργητικό τρόπο, ξεκινώντας έρευνα. Η Μεταξία, ενώ αντιλαμβάνεται αυτές τις υπονοούμενες, φοβάται τις επιπτώσεις μιας δημόσιας αποκάλυψης και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την Κερασίνα και τη Ρηνιώ.

Παράλληλα, η Δαμιανή παραμονεύει στο παρασκήνιο, αντιδρώντας αρνητικά στη σχέση και προειδοποιώντας τη Μεταξία. Ερωτηματικό παραμένει αν η σχέση θα αποκαλυφθεί ή αν θα καταφέρουν οι εμπλεκόμενοι να την κρύψουν επιτυχώς. Ποιον θα επιλέξει η Κερασίνα για να μιλήσει; Η αναταραχή είναι αναπόφευκτη, και σε λίγες ημέρες, όλα θα αποκαλυφθούν. Η συνέχεια υπόσχεται ένταση και αναταραχή, καθιστώντας την αναμονή μας ακόμη πιο ανυπόμονη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά