Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Δαμιανή σπέρνει την έχθρα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπονται συνταρακτικά, καθώς η Δαμιανή ετοιμάζεται να επιτεθεί στον Μιχαήλ. Η αποκάλυψη των οραμάτων της Θεοφανώς την έθεσε σε δύσκολη θέση, καθιστώντας τη “μάγισσα” στα μάτια των κατοίκων της Μάνης.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Δαμιανή σπέρνει την έχθρα

Αντίθετα με την προσπάθεια του Μάρκου να προστατεύσει τον πύργο των Λασκαραίων, αυτός έπεσε θύμα επιθέσεων, καθώς αρνήθηκε να αποδεχτεί τη Θεοφανώ. Η ιστορία του χαρίσματος της Θεοφανώς έγινε ευρέως γνωστή, θέτοντας τους Λασκαραίους στο στόχαστρο των κατοίκων. Φωνές όπως “Έχετε τον ίδιο διάβολο μέσα στον πύργο σας” ακούστηκαν, προκαλώντας αναταραχή στην ισχυρή οικογένεια. Μέλη της πρότειναν την εκδίωξη της Θεοφανώς, αλλά ο Μάρκος αντιστάθηκε διακηρύσσοντας: “Η Θεοφανώ θα μείνει, πάει και τελείωσε.”

Για να απομακρύνει την Θεοφανώ από τον πύργο, η Δαμιανή επιτίθεται στον Μιχαήλ, κατηγορώντας τον για αρχηγία. Ο Μιχαήλ όμως αντιστέκεται, αποφασισμένος να διεκδικήσει την Θεοφανώ πίσω. Η αντίσταση του Μάρκου οδηγεί στη διαίρεση του πύργου, και σε εχθρότητα μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζανής επιλέγει να χρησιμοποιήσει τη Θεοφανώ κατά του αδελφού του, παραδίδοντάς την στους Τριβολαίους για τιμωρία ως “μάγισσα”. Οι εξελίξεις υπόσχονται ακόμα περισσότερο ένταση και αναταραχή στη ζωή των χαρακτήρων, αφήνοντας το κοινό ανυπόμονο για τα επόμενα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ