Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Δαμιανή σκοτώνει την Πολυξένη

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Δαμιανή θα εκτελέσει ένα σοκαριστικό σχέδιο, αποκαλύπτοντας την αληθινή της φύση καθώς απομακρύνει από τη ζωή τη Πολυξένη. Η ύπουλη Δαμιανή, αδιστάκτη και ανίκητη, δεν διστάζει να θυσιάσει την πιστή της υπηρέτρια, το δεξί της χέρι, την Πολυξένη, καθώς οι υποψίες για τη δολοφονία του βρέφους της Μεταξίας εκτινάσσονται εναντίον της.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Δαμιανή σκοτώνει την Πολυξένη

Τα διαβολικά της σχέδια έχουν αποφέρει καρπούς, καθώς έχει καταφέρει να αναστρέψει τον Μιχαήλ εναντίον του γιου της, ενώ έχει υπονομεύσει τη σχέση ανάμεσα στον Τζανή και τον αδερφό του, μεγαλώντας το μένος τους. Η Δαμιανή, απολαμβάνοντας την επιτυχία της, παρακολουθεί την ανησυχία της Αναστασίας, που ζει σε αγωνία για το μέλλον του γιου της, του Μάρκου. Ενώ ο γιος της έχει θολωμένη κρίση λόγω του πάθους του για την Θεοφανώ και την εξουσία, η Δαμιανή δεν έχει υπολογίσει τον παράγοντα Αντρέι, που παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις της Πολυξένης.

Κατά την αποκάλυψη ότι ο προστάτης της Θεοφανώς ανακαλύπτει την αλήθεια, η Δαμιανή δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να προστατέψει τον εαυτό της. Όταν ο Αντρέι ανακαλύπτει ότι η Δαμιανή είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία, αναλαμβάνει δράση, αλλά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι εκείνη ενήργησε αυτοβούλως. Οι υποψίες του τον οδηγούν στην αποκάλυψη της αλήθειας, θέτοντας τη Δαμιανή αντιμέτωπη με μία φοβερή πραγματικότητα. Αν η τρομερή αλήθεια αποκαλυφθεί, η μοίρα της θα είναι φρικτή.

Η Δαμιανή, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο, είναι αποφασισμένη να εξαφανίσει κάθε ίχνος που τη συνδέει με τον χαμό του παιδιού. Η μοναδική σύνδεση παραμένει η Πολυξένη, η οποία εκτέλεσε την εντολή της. Η Δαμιανή, αδιστάκτη και αποφασισμένη να προστατέψει τον εαυτό της και τα κτίσματά της, είναι έτοιμη να θυσιάσει την Πολυξένη, την πιστή της υπηρέτρια. Ο θάνατος της Πολυξένης θα σηματοδοτήσει μια νέα σειρά από γεγονότα, ρίχνοντας τον πύργο των Λασκαρέων σε ακόμα μεγαλύτερο χάος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ