Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η αλήθεια στο φως – Ο Μάρκος σε σοκ

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει αποκαλύψεις που θα σημαδέψουν την πορεία της ιστορίας. Όλη η αλήθεια θα βγεί στο φως καθώς ο Μάρκος θα εξερευνά το παρελθόν της Θεοφανώς, ανακαλύπτοντας μυστικά που συνδέονται με τη σπηλιά όπου είχε σκοτωθεί η Αναχίτ.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η αλήθεια στο φως – Ο Μάρκος σε σοκ

Με περιέργεια και αποφασιστικότητα, ο Μάρκος ζητά από τη Θεοφανώ να του αποκαλύψει τα πάντα. Αρχικά, η Θεοφανώ διστάζει, αλλά ο Μάρκος παραμένει σταθερός στη στήριξή του. Επιθυμεί να δει τη σπηλιά όπου γεννήθηκε η Θεοφανώ και όπου την εντόπισε η Αγάθη. Τελικά, η Θεοφανώ αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στο Μάρκο. Αφού εκείνος στάθηκε ανέκαθεν στο πλευρό της, αποκαλύπτει το μυστικό της σπηλιάς και τον τραγικό χαρακτήρα του παρελθόντος της. Μαζί με την Αγάθη, τον Φρίξο και τον Μάρκο, θα οδηγηθούν στην σπηλιά.

Εκεί, η Θεοφανώ αποκαλύπτει ότι η μάνα της την έκρυβε στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά εκεί έγινε το αδιανόητο: η Αναχίτ δολοφονήθηκε. Ο Μάρκος προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους πίσω από τον φόνο της Αναχίτ και τον λόγο που η Θεοφανώ κρυβόταν εκεί. Το παρελθόν και το μοναδικό χάρισμα της Θεοφανώς αναδύονται, αφήνοντας τον Μάρκο σοκαρισμένο από την αλήθεια που αντιμετωπίζει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ