Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Γίνεται το δεξί χέρι του Αντρέι και παίρνουν κεφάλια

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Σπύρος Κάσσης στη σειρά καταφέρνει να κατακτήσει την προσοχή του κοινού, με τον Τάσο Τζιβίσκο να χαρίζει στον ρόλο του έναν νέο δυναμισμό. Ο Κάσσης, που υποδύεται εκπληκτικά ο Τζιβίσκος, αναδύεται ως ένας χαρισματικός και πολυδιάστατος χαρακτήρας.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Γίνεται το δεξί χέρι του Αντρέι και παίρνουν κεφάλια

Ο ηθοποιός ξεκίνησε το ταξίδι του στην υποκριτική σε ηλικία 18 ετών, εισαχθείς στη Δραματική Σχολή του Ιάκωβου Καμπανέλη. Υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη, απέκτησε τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική. Προτού καν ολοκληρώσει τις σπουδές του, είχε ήδη ξεκινήσει να διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Στον ρόλο του Κάσση, ο Τζιβίσκος αποδίδει τον χαρακτήρα με εντυπωσιακό τρόπο. Συνεργάζεται με τον Αντρέι, δίνοντας νέα διάσταση στην ιστορία. Από εκτελεστικό όργανο του Κοβατσου, εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από απλό συνεργό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, ο Κάσσης είναι το πρωτοπαλίκαρο του Κοβατσου, και αυτός θα συνεργαστεί σε ένα μεγάλο σχέδιο που θα αποκαλυφθεί προς το τέλος. Ο Τζιβίσκος αφήνει να εννοηθεί ότι θα σταθεί στο πλευρό του Αντρέι, αν και δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναφέρει ότι η συνεργασία του θα είναι σε ευρύτερο πλαίσιο, υποδηλώνοντας τη σημασία του ρόλου του στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο Τάσος Τζιβίσκος, πέρα από τον ρόλο του Κάσση, αποτελεί έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό που καταφέρνει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Με ηθικό κώδικα στα άδυτα της υποκριτικής, έχει ήδη συναρπάσει το κοινό στην κωμωδία “Το Πηρούνι” του Χάρη Ρώμα στο Vault. Τον περιμένουμε με ανυπομονησία στην επόμενη θεατρική σεζόν με μια νέα παράσταση που θα ανακοινωθεί εν καιρώ, δείχνοντας τη διαρκή ανοδική πορεία του στον κόσμο της υποκριτικής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ