Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια – Εξελίξεις Εβδομάδας 18/12/23 Έως 20/12/2023

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις της εβδομάδας 17/12/2023 έως 21/12/2023 στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα

Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια – Εξελίξεις Εβδομάδας 18/12/23 Έως 20/12/2023

18/12/2023 Δευτέρα

Μεταξιά αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο του άντρα της, αψηφώντας την προδοσία του Μάρκου, και να σταθεί στο πλευρό του. Η Γερακίνα αποκαλύπτει κάτι σημαντικό που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο των Γερακάρηδων. Την ημέρα των εγκαινίων της εκκλησίας του Αντρέι, ο Μάρκος δέχεται τις απλές δύο αντρών. Παράλληλα, η Θεοφανώ με βοήθεια του πρώτου, ανακαλύπτει τον άνθρωπο που διέταξε τη δολοφονία της Σιμώνης.

Η Θεοφανώ βρίσκεται για μία ακόμα φορά στο μάτι του κυκλώνα, με το χάρισμά της να διαδίδεται και να προκαλεί αντιδράσεις στην περιοχή. Ο πύργος των Λασκαραίων δέχεται πιέσεις από κατοίκους που θεωρούν την Θεοφανώ μάγισσα και απαιτούν την εκδίωξή της από τη Μάνη. Ο Μάρκος και η Θεοφανώ αντιμετωπίζουν αυξανόμενες δυσκολίες και αβέβαιες συνέπειες για τη σχέση και τη ζωή τους.

19/12/2023 Τρίτη

Η Δαμιανή δεν είναι η μόνη που παρακολουθεί τη Μεταξιά λόγω της σχέσης της με τον Τζανή. Η Ρηνιώ και η Κερασίνα αρχίζουν να υποψιάζονται, κάτι που ανησυχεί τη Μεταξιά. Γνωρίζοντας τις συνέπειες αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, αποφασίζει να πράξει ένα κρίσιμο βήμα για να θολώσει τα νερά. Η Θεοφανώ αποκαθιστά τις σχέσεις της με τον Αντρέι και αποκαλύπτει σ’ αυτόν όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, καθώς και τις υποψίες της για τον δολοφόνο του βρέφους. Στον πύργο των Λασκαραίων, η ανησυχία κυριαρχεί καθώς πλήθος ανθρώπων απαιτεί την απομάκρυνση της Θεοφανώς.

Οι αντίθετες πιέσεις στον Μάρκο για τη διωγμό της Θεοφανώς αποτυγχάνουν, καθώς δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει. Ο Σπήλιος θυμάται δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν του, ενώ ο Τζανής σχεδιάζει κάτι τολμηρό για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά με κινδύνους για τη Θεοφανώ.

20/12/2023 Τετάρτη

Ραγδαίες εξελίξεις αποκαλύπτουν το ένοχο παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου, επιφέροντας συνέπειες για τη Θεοφανώ. Πολιορκημένη και αδύναμη νιώθει αυτή αντιμέτωπη με την κατάσταση. Εξίσου, η Δαμιανή δέχεται μία δυσάρεστη έκπληξη, ανακαλύπτοντας τις κρυφές συναντήσεις του Τζανή και της Μεταξίας, γεγονός που την εξοργίζει. Η ανησυχία ότι ο γιος της μπορεί να χάσει τη ζωή του λόγω του παράνομου έρωτα του, αναδύεται ξανά στην καρδιά της. Από την άλλη, ο Μιχαήλ ζητά από τον Μάρκο να του παραδώσει την θέση του καπετάνιου, αλλά ο Μάρκος αρνείται, προς έκπληξή του.

Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι, χωρίζοντας τον πύργο των Λασκαραίων στα δύο. Η μάχη που ξεσπάει μεταξύ τους θα επηρεάσει ολόκληρη την οικογένεια και θα αποκαλύψει τις αληθινές τους προσωπικότητες. Την ίδια στιγμή, ο Τζανής με τη βοήθεια των Τριβωλαίων εκπονεί ένα θανάσιμο σχέδιο. Ωστόσο, τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως σχεδιάστηκε και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδια