Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έτσι τους τελειώνουν και τους δυο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα πιο πρόσφατα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, ο Θράσος ανακαλύπτει ότι υπάρχουν κρυφοί λόγοι για τους οποίους ο Μισέλ δεν εγκαταλείπει τον πύργο. Από την αρχή, δεν είχε εμπιστοσύνη στον ερχομό του, αλλά υποχωρεί στην πίεση του Σπήλιου, που επιθυμεί τη συνεργασία του αρχαιολόγου για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του πατέρα του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έτσι τους τελειώνουν και τους δυο

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ο Μισέλ ερωτεύεται τη Σκεύω, τη σύζυγο του Θράσου. Αν και αρχικά η Σκεύω τον απορρίπτει, στη συνέχεια υποκύπτει στον έρωτα του. Ο παράνομος δεσμός τους παραμένει κρυφός, αλλά ο Θράσος ανακαλύπτει την απιστία της. Αποφασίζει να προκαλέσει την εξαφάνιση του Μισέλ, δολοφονώντας τον πρώτα. Η Σκεύω πέφτει στα πατώματα, πιστεύοντας ότι ο άντρας της την πρόδωσε και την εγκατέλειψε. Τα ψέματα της Πολυξένη φτάνουν στο τέλος τους, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του μωρού στο ποτάμι.

Και οι δύο οικογένειες ορκίζονται εκδίκηση. Οι έρευνες των πρωταγωνιστών οδηγούν στην Πολυξένη, η οποία παραδέχεται την ενοχή της χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους και τον άγνωστο εκείνον που την “ανάγκασε”. Η τιμωρία της Πολυξένης είναι ο θάνατος με κρέμαση. Η Δαμιανή, γνωρίζοντας ότι η εντολή προήλθε από εκείνη, αισθάνεται τύψεις, αλλά δεν μπορεί να τη σώσει χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Προτού η Πολυξένη αντιμετωπίσει τον θάνατο, η Δαμιανή προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο πιστός της σύντροφος την αποτρέπει και εκφράζει περηφάνια για το γεγονός ότι η Πολυξένη θα πεθάνει για εκείνη. Καθώς αποχαιρετιούνται οριστικά, η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα, και ο Βρώτσος είναι αυτός που θα εκτελέσει τη θανατική ποινή. Έτσι, η σειρά εξελίσσεται σε έναν θρίλερ που κρατάει τους θεατές σε αγωνία, με αποκαλύψεις, αγωνία και εντάσεις που αναμένεται να συνεχίσουν να εκπλήσσουν το κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ