Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έρχεται νέος συγκλονιστικός κύκλος

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Β’ κύκλος της σειράς έρχεται με συναρπαστικές εξελίξεις και νέους ηθοποιούς που θα αναβαθμίσουν την ατμόσφαιρα της ιστορίας. Η απόφαση του ΑΝΤ1 να εγκρίνει τον δεύτερο κύκλο αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της σειράς, δείχνοντας την επιτυχία που έχει αποκτήσει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έρχεται νέος συγκλονιστικός κύκλος

Η συμφωνία μεταξύ του ΑΝΤ1 και της JK Productions επισημοποιήθηκε πρόσφατα, δίνοντας το πράσινο φως για τη συνέχεια της σειράς. Ο νέος κύκλος θα μεταφέρει την ιστορία ακόμα πίσω στο χρόνο, στις αρχές του 1700, προσφέροντας νέες πτυχές και μυστήριο. Ο Λευτέρης Χαρίτος προγραμματίζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν το καλοκαίρι, με στόχο ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα αρχές της επόμενης σεζόν. Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με ηθοποιούς που υπόσχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρότι οι νέοι ηθοποιοί μπορεί να μην είναι οι πιο γνωστοί, η casting director Μιράντα Ρωσταντή αναμένεται να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τους ρόλους τους. Παράλληλα, ο πρώτος κύκλος της σειράς βρίσκεται στην τελική ευθεία, με το τελευταίο επεισόδιο να προβληθεί στις 9 Απριλίου, υποσχόμενο ένα εκπληκτικό φινάλε. Η σειρά συνεχίζει να αποδεικνύει τη μαγεία της και με τον δεύτερο κύκλο αναμένεται να καταπλήξει το κοινό με νέες περιπέτειες και ανατροπές. Η αναμονή για τη συνέχεια της ιστορίας αυξάνεται, υπόσχοντας μια ακόμα μαγευτική σεζόν γεμάτη ένταση και ενδιαφέρον.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ