Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτοί την θέλουν νεκρή

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Το πολυαναμενόμενο ξεκίνημα της σειράς στις 15 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1 φέρνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ανατρεπτικές εξελίξεις και εντατικές συγκρούσεις. Κεντρικό πρόσωπο της πλοκής είναι η Θεοφανώ, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών εχθρών που στοχεύουν στο κακό της.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτοί την θέλουν νεκρή

Περιτριγυρισμένη από πολλούς που επιζητούν την καταστροφή της, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει τη Μεταξία ως έναν από τους πιο αδίστακτους εχθρούς της. Η Μεταξία, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, κατηγορεί τη Θεοφανώ για τον θάνατο του βρέφους της και ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ διατηρεί σχέση με τον Μάρκο, γεγονός που εντείνει το μίσος της. Η Δαμιανή, ακόμα ένα πρόσωπο που επιζητεί το κακό της Θεοφανώς, φοβάται ότι η ανακάλυψη του δολοφόνου του βρέφους θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα πάντα.

Ο Τζανής, αν και όχι άμεσα, είναι ακόμα ένα πρόσωπο που στρέφεται εναντίον της Θεοφανώς, με βασικό του εχθρό τον Μάρκο και όσους τον περιβάλλουν. Επιπλέον, η οικογένεια των Τριβολαίων απαιτεί την καταδίκη της Θεοφανώς ως μάγισσα και δαιμονισμένη, θεωρώντας την υπεύθυνη για τα ανεξήγητα γεγονότα. Ακόμα και η Κυπριανή, μόλις ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, θα γίνει εχθρός της Θεοφανώς, προστίθεται στον κατάλογο των αντιπάλων που θέλουν να διαλύσουν τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ