Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Μεταξίας

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της  σειράς, οι εξελίξεις ανατρέπονται θεαματικά μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη της Κερασίνας σχετικά με την παράνομη σχέση της Μεταξίας με τον Τζανή. Η Κερασίνα, ανοίγοντας τα χαρτιά της, ανακοινώνει δημόσια το ερωτικό μυστικό, προκαλώντας αναστάτωση στους Λασκαραίους.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Μεταξίας

Η Μεταξία, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία, αρνείται όλα και απειλεί την Κερασίνα. Ο Μάρκος, πληγωμένος από την προδοσία της συζύγου του, αποφασίζει να την τιμωρήσει. Η ατιμία που έριξε στο όνομα της οικογένειάς του δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητη. Αποφασισμένος, την φυλακίζει σε ένα μπουντρούμι. Εκεί, η Μεταξία βιώνει τις συνέπειες των πράξεων της. Η θλίψη της είναι συντριπτική, φτάνοντας το σημείο να σκέφτεται το αδιανόητο, την αυτοκτονία, ως τρόπο να θέσει τέλος στον πόνο που βιώνει.

Η σειρά συνεχίζει να κρατάει το κοινό σε αγωνία, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές πτυχές των χαρακτήρων. Η αναταραχή που προκαλείται από τις αποκαλύψεις δημιουργεί ένα κλίμα έντασης, αφήνοντας το κοινό να προσμένει με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ