Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Αντρέι

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι, μαζί με τον Μπακού, καταφεύγουν στη σπηλιά του Τζανέτου, εκεί όπου σχεδιάζουν προσεκτικά και με μεθοδευμένο τρόπο τα επόμενα βήματά τους. Αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να επαναφέρει την τιμή στο όνομα του πατέρα του, δηλώνει με αποφασιστικότητα: “Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, ο διάδοχος του θρόνου, και εγώ θα αναλάβω την ηγεσία.”

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Αντρέι

Ξεκινώντας μια στρατηγική επίθεση κατά του Μάρκου, προσεγγίζει όλους τους καπετάνιους της περιοχής, παροτρύνοντάς τους να τον υποστηρίξουν και να του προσφέρουν τη βοήθειά τους για να αναλάβει τα καθήκοντά του. “Είμαι ο διαρκής αρχηγός της ομάδας μου και αποδεικνύω την ικανότητά μου! Ο Μάρκος αποδείχθηκε ανίκανος. Θα του επιτρέψετε να καταστρέψει ό,τι έχουμε χτίσει;” ρωτά, προσπαθώντας να κερδίσει την υποστήριξή τους. Αν και κάποιοι αντιδρούν, άλλοι στέκονται δίπλα του.

Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες απόψεις: “Δεν μπορείς να γίνεις καπετάνιος, ξένε! Εμείς εδώ είμαστε αυθεντικοί Μανιάτες,” του αντιτάσσονται. Ωστόσο, αυτός αμυνόμενος δηλώνει: “Κι εγώ είμαι αληθινός Μανιάτης…”

Ο Δραγουμάνος, μεταξύ εκείνων που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ανάληψη της ηγεσίας, προσφέρει καταφύγιο στον Αντρέι και τον Μπακού στη δική του πύργο. Ο Δραγουμάνος επιθυμεί να εκδικηθεί τους Λασκαραίους για τις πράξεις που επιτέλεσαν εναντίον της κόρης του. “Αυτή η αδικία που μου έκαναν δεν θα παραμείνει ανεκμετάλλευτη,” δηλώνει, τρέφοντας συμπάθεια για τον Αντρέι, που στην ουσία έσωσε την Κερασίνα από τους Λασκαραίους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ