Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αντρέι – Θεοφανώ εξαφανίζονται

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αποκαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο ανατροπές και δράματα. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ, σε έναν κόσμο όπου η καταδίωξη και η κατακραυγή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκονται σε έναν αγώνα για επιβίωση.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αντρέι – Θεοφανώ εξαφανίζονται

Η Θεοφανώ, παλαιότερα ένα ήσυχο κορίτσι, τώρα έχει μεταμορφωθεί στα μάτια πολλών σε μια φονική “μάγισσα”. Οι εχθροί της πολλοί και οι λόγοι τους διάφοροι. Η Μεταξία την κατηγορεί για τον θάνατο του νεογέννητου γιου της, η Δαμιανή φοβάται το αποκαλυπτικό της χάρισμα, ο Τζανής θέλει εκδίκηση ενώ οι Τριβολαίοι την θεωρούν δαιμονισμένη. Η Κυπριανή, μάλιστα, ανακαλύπτει ότι η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άντρα της, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμα εχθρό στη λίστα.

Σε αυτό το κλίμα απειλής, ο Μάρκος βρίσκεται ανίκανος να προστατέψει την Θεοφανώ. Αντίθετα, ο Αντρέι εμφανίζεται ως ο προστάτης της, εκτίθετας τον εαυτό του σε κίνδυνο για χάρη της. Πέρα από την συμπάθεια που της επιδεικνύει, αναπτύσσει έντονα ερωτικά συναισθήματα. Η αγάπη του για εκείνη τον οδηγεί να αναλάβει δράση για να την προστατέψει από τους ανελέητους εχθρούς της. Η Θεοφανώ, αντιμέτωπη με την καταδίωξη και τον κίνδυνο, αποφασίζει να αποδράσει από τον πύργο.

Η εγκυμοσύνης της και το χαρίσμα της, την οδηγούν να επιδιώξει μια καινούργια ζωή, μακριά από τις σκιές των εχθρών της. Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται ο αγώνας για επιβίωση, η ανάδειξη του αληθινού χαρακτήρα της Θεοφανώ και η αγάπη που ξεπηδά ανάμεσα στον Αντρέι και την προστατευόμενή του. Με τους εχθρούς να πλησιάζουν και το μέλλον να παραμένει αβέβαιο, οι επόμενες στιγμές στη σειρά υπόσχονται ανατροπές που θα αφήσουν τους θεατές με αναστάτωση και ανυπομονησία για τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ