Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αν αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ θα υποψιάζεται τη Δαμιανή, δημιουργώντας ένταση και αναταραχή στο πλοκή. Η Θεοφανώ, που πλέον αισθάνεται μόνη και αβοήθητη στο πύργο των Λασκαραίων μετά την απουσία του Αντρέι, αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα γεμάτη πόλεμο, εκδίκηση και προδοσία.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αν αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω

Το μόνο παρηγορητικό για εκείνη είναι η παρουσία του παιδιού της. Όμως, ο ερχομός της στον πύργο φέρνει νέες αναταραχές, καθώς αποκαλύπτεται πως η Θεοφανώ υποψιάζεται τη Δαμιανή για τα γεγονότα. «Την έφερες ξανά εδώ και νομίζεις τώρα ότι τι; Θα μεγαλώσω εγώ το μούλικό σου; Είσαι γελασμένος! Θα το μισώ πάντα και ό,τι αφορά εσένα», του λέει η Μεταξία και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Αν τολμήσεις να αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω».

Ο Μάρκος, εξοργισμένος, απειλεί τη Μεταξία με αντίποινα αν τολμήσει να βλάψει το παιδί του. Παράλληλα, οι φόβοι του Μάρκου για το παρελθόν και οι άσχημες αναμνήσεις αναζωπυρώνονται. Η Δαμιανή, αποφασισμένη να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της, επιχειρεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ εναντίον της Θεοφανώς. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος συζητούν τους φόβους τους για τη Δαμιανή, φοβούμενοι ότι μπορεί να είναι η δολοφόνος του βρέφους.

Tην ίδια ώρα η κοπέλα εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή Και ο Φρίξος παγώνει με το ενδεχόμενο η Κυρά του πύργου να είναι δολοφόνος. Μαζί με τη Θεοφανώ, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους. Μέχρι πού θα φτάσουν ; Καθώς προχωρούν στην αναζήτηση της αλήθειας, αντιμετωπίζουν νέους κινδύνους και ανακαλύπτουν προδοσίες που τους σοκάρουν. Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού εντείνεται, καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, αφήνοντας τους χαραγμένους από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ