Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – 20 χρόνια μετά το μυστικό αποκαλύπτεται

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατροπές που θα σοκάρουν το κοινό, καθώς η Κυπριανή αποκαλύπτεται ως κακιά μάγισσα μπροστά στη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ έχει συλλέξει πληροφορίες για το παρελθόν της και την οικογένειά της, αρκετές για να καταλάβει τον λόγο που η Κυπριανή την κυνηγάει τόσο πολύ.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – 20 χρόνια μετά το μυστικό αποκαλύπτεται

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά, έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Αρχικά, η Κυπριανή δεν σκότωσε την Αναχίτ λόγω των μαγικών της δυνάμεων, αλλά επειδή εκείνη είχε δημιουργήσει παράνομο δεσμό με τον άντρα της. Ακόμα, η Γερακάρισσα αποδεικνύεται επίσης μάγισσα και εκπροσωπεί το κακό, σε αντίθεση με την μητέρα της Θεοφανώς που είχε την αντίθετη φύση. Η Αναχίτ πέθανε με βάναυσο τρόπο σε πυρά, αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται για τον θάνατό της.

Στο παρόν, η Θεοφανώ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Αντρέι σχετικά με τον πατέρα της. Αν και η Κυπριανή την παραπλανούσε, τελικά αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας της είναι ο Θράσος Γερακάρης. Η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό το μυστικό. “Ξέρω γιατί με κυνηγάς. Πιστεύεις δεν θα μάθαινα την αλήθεια;” της λέει η Θεοφανώ και η Κυπριανή της απαντάει: “Ποια αλήθεια; Είσαι ένα διάβολο πράγμα σαν τη μάνα σου, μόνο την καταστροφή φέρνεις κι εσύ στο πέρασμα σου” ισχυρίζεται.

Η Θεοφανώ την κοιτάζει έντονα και της λέει ευθέως “ξέρω ότι με το μπάσταρδο του άντρα σου” της αποκαλύπτει και η Κυπριανή σοκάρεται. Αυτό το μυστικό το ήξερε μόνο εκείνη και κανένας άλλος. Για πάνω από 20 χρόνια το κράτησε κρυφό και τώρα τρέμει πως αν ποτέ αποκαλυφθεί θα έρθουν μεγάλες ανατροπές. Το σοκ για την Θεοφανώ είναι μεγάλο, αλλά αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αυτή η αποκάλυψη αναδεικνύει την Κυπριανή ως κακιά μάγισσα, διατηρώντας την ένταση στο δράμα και προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ