Η Μάγισσα – Επιστροφή υπο όρους

Η Μάγισσα – Συγλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τς σειράς καθώς μυστικά βγαίνουν στη φόρα και αναστατώνουν τις δυο οικογένειες.Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση, όταν αποκαλύπτεται η σχέση ενός Λάσκαρη με ένα δουλικό.

Η Μάγισσα – Επιστροφή υπο όρους

Αυτό το γεγονός δίνει νέα ερμηνεία σε πολλά περιστατικά του παρελθόντος. Η Μεταξία, παρότι είχε παράλληλη σχέση με τον αδελφό του Μάρκου και μητέρα του παιδιού του, αντιδρά έντονα στην προδοσία του συζύγου της με τη Θεοφανώ, η οποία και σκότωσε τον γιο της για να τον έχει αποκλειστικά για τον εαυτό της. Απογοητευμένη, η Μεταξία αποχωρεί από τον πύργο, αποφασισμένη να επιστρέψει στους γονείς της.

Όταν φτάνει στον πύργο των Γερακάρηδων, η οικογένειά της αναρωτιέται για τους λόγους της επιστροφής της. Εκείνη εξηγεί στον πατέρα της ότι ο Μάρκος την πρόδωσε με τη Θεοφανώ, η οποία μάλιστα περιμένει το παιδί του. Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί τον πατέρα της σε έξαλλη κατάσταση, καθώς απειλεί με βία ενάντια στον Μάρκο.

Ο Μάρκος, από την πλευρά του, επιδιώκει να επαναφέρει τη Μεταξία στον πύργο των Λασκαραίων. Ωστόσο, η Μεταξία του θέτει έναν όρο: η Θεοφανώ και το παιδί της πρέπει να εξαφανιστούν. Ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί αυτό τον όρο, οδηγώντας τις δύο οικογένειες σε μια επικίνδυνη σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά