Η Μάγισσα – Επιστρέφει και κάνει την ανατροπή

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, με τίτλο Φλεγόμενη Καρδιά, οι εξελίξεις θα είναι εκπληκτικές. Σε λίγες μέρες, η παραγωγή θα δημοσιοποιήσει το νέο teaser και θα πραγματοποιήσει την επίσημη φωτογράφιση με τους ηθοποιούς της δεύτερης σεζόν. Οι δημιουργοί, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, εργάζονται σκληρά για να παραδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η Μάγισσα – Επιστρέφει και κάνει την ανατροπή

Οι βασικοί πρωταγωνιστές, Μαρία Κίτσου και Μελέτης Ηλίας, θα αναλάβουν κεντρικούς ρόλους. Η Μαρία είχε εμφανιστεί στην τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου, ενώ η συμμετοχή του Μελέτη ανακοινώθηκε αργότερα. Εντυπωσιακή θα είναι και η επιστροφή της Θεοφανώς, ή αλλιώς Έλλη Τρίγγου, που θα προσφέρει σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το αμφιλεγόμενο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Η παρουσία της θα φέρει συγκίνηση και ανατροπές στην πλοκή. Επιπλέον, ο Αναστάσιος Ροϊλός θα συμμετάσχει επίσης, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Αυτές οι δύο προσθήκες αναμένονται να φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία. Ο Μελέτης Ηλίας θα ενσαρκώσει τον σύζυγο της Μαρίας Κίτσου, έναν Βενετσιάνο δικαστή, προσθέτοντας βάθος στην πλοκή. Ο δεύτερος κύκλος υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία με τις ανατροπές και τις συγκινητικές στιγμές που θα προσφέρει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ