Η Μάγισσα – Επιστρέφει και αλλάζει την μοίρα τους

Η Μάγισσα – Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1 αναμένεται να επικρατήσει αναταραχή, καθώς η Κυπριανή επιστρέφει, φέρνοντας με την επιστροφή της σημαντικές αλλαγές.

Η Μάγισσα – Επιστρέφει και αλλάζει την μοίρα τους

Συγκεκριμένα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τον χαμένο αδερφό του, με την αντίδρασή του να εκπλήσσει όλους, καθώς εκδηλώνει την οργή του για τα χρόνια που πέρασαν, εκφράζοντας τον θυμό του απέναντι στον άνθρωπο που φέρεται υπεύθυνος για ό,τι συνέβη τότε στο Τζανέτο, δηλαδή τον Μιχαήλ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Πετρούνης έχει ζητήσει από την γιαγιά του, την Κυπριανή, και τον άντρα της να του επιτρέψουν να μείνει μαζί τους και να εργαστεί εκεί. Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά αναγκάζεται να αλλάξει γνώμη.

Παράλληλα, η Κυπριανή, όταν μαθαίνει τι συμβαίνει στον τόπο του γιου της, αποφασίζει να επιστρέψει μαζί με τον Πετρούνη στον πύργο των Γερακάρηδων, με σκοπό να αλλάξει την μοίρα τους. Ωστόσο, τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, καθώς ανακοινώνεται μια εγκυμοσύνη και ένας γάμος που έρχονται σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαρέων. Η επιστροφή της Κυπριανής φέρνει μια σειρά από αναταραχές στην ιστορία, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες αλήθειες και συναισθηματικές εκρήξεις των χαρακτήρων.

Ο Κανέλλος αντιμετωπίζει το παρελθόν με μια έντονη οργή, καθώς ανακαλύπτει τον ρόλο του Μιχαήλ στα γεγονότα του Τζανέτο και η αντίδρασή του θα επηρεάσει την πορεία της πλοκής. Τα νέα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον πύργο των Γερακάρηδων και η απροσδόκητη εγκυμοσύνη καθώς και ο γάμος στον πύργο των Λασκαρέων προσθέτουν στην αγωνία και τον ενθουσιασμό του κοινού, καθιστώντας αυτή τη σειρά ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά