Η Μάγισσα – Επεισόδιο 69, 70

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 69, 70  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 …

Το σχέδιο του Τζανή για εκδίκηση στέφεται με επιτυχία μέσω της συμμαχίας του με τον Σπήλιο, καταλήγοντας σε μια αιματηρή ανατροπή εξουσίας στον πύργο των Λασκαραίων. Η ανάδειξή του σε νέο καπετάνιο της σειριάς του αποτελεί την αρχή της υλοποίησης των φιλοδοξιών του, εκτοπίζοντας τον Μάρκο και τον πατέρα του από την εξουσία. Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος αναζητούν τρόπους να διαχειριστούν τις νέες συνθήκες, ενώ αντιμετωπίζουν άμεσες απειλές για τη ζωή τους. Η Δαμιανή, από την άλλη, αισθάνεται ανακουφισμένη μετά την εξάλειψη της Αναστασίας, έχοντας κρατήσει κρυφό το έγκλημά της, αλλά αντιμετωπίζει την απειλή της Ρηνιώς, η οποία είναι έτοιμη να την καταγγείλει.

Η Θεοφανώ, βρίσκοντας καταφύγιο με το μωρό της, κινδυνεύει από τη μανία της Κυπριανής, με την προφητεία της Τσιγγάνας να αιωρείται απειλητικά πάνω τους. Η επιβίωση της Θεοφανώς και του παιδιού της έρχεται σε κρίση, καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει το χάρισμά της για να αντιμετωπίσει το κακό. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι και άλλοι χαρακτήρες αναζητούν τρόπους να ανατρέψουν την κυριαρχία του Τζανή και των Γερακαρηδών, ενώ ο Μισέλ, η Σκεύω και τα παιδιά τους σχεδιάζουν μια διαφυγή για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από τους κινδύνους που τους απειλούν. Η επίλυση της κρίσης φαίνεται να κρέμεται από μια κλωστή, με τους πρωταγωνιστές να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 69, 70

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 69

Ο Μιχαήλ ζει το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του. Το ένοχο παρελθόν του βγαίνει στην επιφάνεια κι απειλεί να τινάξει στον αέρα ό,τι με κόπο έχτιζε τόσα χρόνια. Η στιγμή να πληρώσει το τίμημα για τις παλιές αμαρτίες έφτασε και ο ίδιος προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί, από την καταιγίδα που έπληξε τη σειριά του. Τελικά, μαζί με τον Μάρκο και τον Αντρέι βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου. Την ίδια ώρα, οι Γερακάρηδες και ο Τζανής συζητούν για το μέλλον της Θεοφανώς. Η Κυπριανή, κυριευμένη από το μίσος της, προσπαθεί να τους πείσει ότι η καλύτερη λύση είναι να τη σκοτώσουν. Και τα καταφέρνει. Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο, ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια. Δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η μητέρα του έχει τέτοιο μίσος απέναντί της και κυρίως ότι ετοιμάζεται να σκοτώσει την αδελφή του. Η Ρηνιώ έχοντας δει τη μητέρα της να δολοφονεί την Αναστασία, προσπαθεί να το σκάσει από τον πύργο, ενώ ο Μισέλ βλέπει να ναυαγεί το πλάνο του, να πάρει τη Σκεύω και τα παιδιά της να φύγουν μακριά. Το ίδιο βράδυ, οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στο θάνατο. Η νύχτα αυτή, όμως, θα έχει πολλές ανατροπές, που κανείς δεν τις περιμένει -και κυρίως η Κυπριανή.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 70

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται και ο Σπήλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της μητέρας του και μια πικρή αλήθεια που θα τον πονέσει πολύ. Απεναντι σε μια αλήθεια που θα τον σοκάρει έρχεται, όμως, και ο Κανέλλος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αγάθη καταφέρνει τελικά να βγάλει τη Ρηνιώ έξω από τον πύργο. Παράλληλα, ξεκινά έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, προκειμένου να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής και το ρόλο της στη δολοφονία του βρέφους, αλλά και για την καταδίκη θανάτου της Θεοφανώς. Στο μεταξύ, φτάνει η ώρα που ο Αντρέι και ο Μάρκος θα πρέπει να λογαριαστούν. Θα αποφασίσουν να παραμείνουν σύμμαχοι, λόγω της δύσκολης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσουν, ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Η Θεοφανώ είναι έρμαιο στα χέρια των Γερακάρηδων, του Τζανή και της Δαμιανής. Η στιγμή που θα την οδηγήσουν στο θάνατο πλησιάζει, αλλά μια μεγάλη ανατροπή αλλάζει τα πάντα…

Η αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι αδελφή του έχει βάλει τον Σπήλιο σε δεύτερες σκέψεις. Όχι μόνο για το αν πρέπει να τη σκοτώσουν αλλά και για το ρόλο της Κυπριανής σε αυτή την ιστορία. Για μία ακόμη φορά, συνειδητοποιεί ότι η μητέρα του βάζει πάνω από όλα το μίσος της, γεγονός που του έχει στοιχίσει πολύ και στο παρελθόν. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που τον πιέζει. Το θάνατο της Θεοφανώς θέλουν επίσης ο Τζανής, η Δαμιανή, αλλά και η κόρη του, η Μεταξία. Όσο κι αν την κατηγο- ρούν, όμως, εκείνος ξέρει ότι ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο γάμος της κόρης του με τον Μάρκο δεν ήταν η «κακιά μάγισσα», όπως την αποκαλούν. Μέσα λοιπόν σε αυτό το πιεστικό περιβάλλον, «ο Σπήλιος προσπαθεί, με καθαρό μυαλό, να πάρει τις αποφάσεις του. Κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Το πνεύμα της Αναχίτ θα κυριεύσει και πάλι τη Θεοφανώ και, μέσω αυτού, ο Σπήλιος θα ακούσει τον πεθαμένο για του, τον Πετρούνη, να του μιλά και να του λέει μεγάλες αλήθειες. Θα του θυμίσει όσα του είχε κάνει στο παρελθόν, που στάθηκαν αφορμή για να πάρει την απόφαση να προδώσει την οικογένειά του. Ο ίδιος θα συνειδητοποιήσει με το χειρότερο τρόπο τα τραγικά λάθη που έκανε, όπως και ότι έφτασε η ώρα να πληρώσει. Πριν από αυτό όμως, Θα σώσει την αδελφή του, τη Θεοφανώ,
που ξέρει ότι δεν φταίει σε τίποτα…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα – Επεισόδιο 71, 72, 

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 69Η Μάγισσα – Επεισόδιο 70