Η Μάγισσα Επεισόδιο 64 – Η Δαμιανή σπέρνει την διχόνοια

Η Μάγισσα Επεισόδιο 64 – Η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την αντίξοα πραγματικότητα του πύργου των Λασκαραίων, που την καλεί να προσαρμοστεί. Η παρουσία της προκαλεί αναστάτωση και εντείνει τις έριδες μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 64 – Η Δαμιανή σπέρνει την διχόνοια

Η Μεταξία, εξοργισμένη με την επιστροφή της, εκτοξεύει την οργή της προς τον Μάρκο, κατηγορώντας τον ότι την έφερε πίσω χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Ο Μάρκος, αντιδρώντας στην απειλή της Μεταξίας, την προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχτεί καμία παρεμπόδιση στην πορεία του γιου του. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος ετοιμάζεται για τα βαφτίσια του γιου του, ανασύροντας παλιά τραύματα και ανησυχίες. Η Δαμιανή, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, υπενθυμίζει στον Μιχαήλ ότι η παρουσία της Θεοφανώς απειλεί την ευημερία της οικογένειάς τους.

Αποκαλύπτοντας στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή, η Θεοφανώ και ο Φρίξος αποφασίζουν να δράσουν για να φέρουν στο φως την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του βρέφους. Ποιος είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για το έγκλημα; Θα καταφέρει η Δαμιανή να αποφύγει την δικαστική διαδικασία; Θα καταφέρει η Θεοφανώ να αποκαταστήσει τη σχέση της με την κόρη της και να βρει ειρήνη; Όλα αυτά παραμένουν ανοικτά ερωτήματα σε ένα σκηνικό όπου οι εντάσεις αναμένεται να εξελιχθούν σε απρόβλεπτους δρόμους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ