Η Μάγισσα Επεισόδιο 61 – Κλείνουν τον Κανέλλο στο μπουντρούμι

Η Μάγισσα Επεισόδιο 61 – Η Δαμιανή τελικά αποφασίζει να προδώσει τους Λασκαραίους και να σταθεί στο πλευρό του Τζανή, ενώ ο Τζανής έχει ήδη συμμαχήσει με τον Σπήλιο. Η στιγμή που ο Τζανής και οι Γερακάρηδες, υποστηριζόμενοι από τη Δαμιανή, καταλαμβάνουν τον πύργο των Λασκαραίων φθάνει γρήγορα, επιβάλλοντας τον τρόμο.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 61 – Κλείνουν τον Κανέλλο στο μπουντρούμι

Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος δραπετεύουν και βρίσκουν καταφύγιο στις σπηλιές, αντίθετα όμως με τον Κανέλλο, ο οποίος παγιδεύεται στον πύργο και βιώνει τραγικές στιγμές. Ο Τζανής και η Δαμιανή εκδίδουν εντολή να τον κλείσουν στο μπουντρούμι, αποκαλύπτοντας σε εκείνον την αλήθεια ότι η Δαμιανή τον εξαπάτησε και τον εκμεταλλεύτηκε για τους δικούς της σκοπούς. Τα όσα βιώνει στο σκοτεινό κελί δοκιμάζουν τις αντοχές του. Η Θεοφανώ βρίσκεται σε κρίσιμη στιγμή της ζωής της, καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα επιδιώξει εκδίκηση ή μια νέα ζωή μακριά από όλους.

Σύντομα φέρνει στον κόσμο το γιο του Μάρκου, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον Αντρέι. Ωστόσο, ο Μάρκος την παρασύρει μαζί με το γιο της προς τον πύργο. Παρά τις προσπάθειες του Αντρέι, δεν μπορεί να το αποτρέψει. Ταυτόχρονα, η έλξη μεταξύ του Μιχαήλ και της Αναστασίας επαναφέρει νέα προβλήματα, ενώ οι εχθρότητες μεταξύ των δύο συμμαχιών φαίνεται να φτάνουν στο αποκορύφωμά τους.

Τελικά, ο Αντρέι αποφασίζει να μιλήσει με τους υπόλοιπους καπετάνιους στην Αρεόπολη, προσπαθώντας να τους κερδίσει στον πόλεμο ενάντια στον Μάρκο. Η θέση του ως διάδοχος του Τζανέτου στην οικογένεια των Λασκαραίων αποτελεί ένα δυνατό επιχείρημα για την υποστήριξή τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ