Η Μάγισσα Επεισόδιο 56 – Η Γερακίνα επιστρέφει

Η Μάγισσα Επεισόδιο 56 – Η Γερακίνα αποφασίζει επιστροφή στον πύργο, με γνώμονα να ανακτήσει την κόρη της. Αγνοεί, ωστόσο, τις πραγματικές προθέσεις της Μεταξίας.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 56 – Η Γερακίνα επιστρέφει

Παράλληλα, η Θεοφανώ επικεντρώνει την προσοχή της στην ανακάλυψη του παρελθόντος της, αναζητώντας την αλήθεια για την ταυτότητά της και τα γεγονότα της παιδικής της ηλικίας. Συνεργάτης της σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Αντρέι, και οι δύο τους καταφεύγουν στη Μονεμβασιά προκειμένου να αναζητήσουν πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο Σπήλιος, από την πλευρά του, αναζητά επαγγελματική σταθερότητα και χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα, νόμιμα και παράνομα, για να το πετύχει.

Παράλληλα, ο Τζανής αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές, αλλά επιβιώνει χάρη σε έναν άγνωστο που τον βοηθάει. Ωστόσο, αμφιβάλλει για τις πραγματικές προθέσεις του. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει χειρόγραφα του Τζανέτου που προκαλούν ανησυχία στον Αντρέι, ενώ η ίδια τρομοκρατείται από την προφητεία μιας γριάς Τσιγγάνας. Αγνοούν, όμως, ότι ένας επικίνδυνος άνδρας τους παρακολουθεί, με σκοπό να δολοφονήσει την ίδια. Η παραγγελία του φόνου προέρχεται από την Κυπριανή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ