Η Μάγισσα Επεισόδιο 53 – Η Κερασίνα πιάνει Τζανή – Μεταξία να κάνουν έρωτα

Η Μάγισσα Επεισόδιο 53 – Η Κερασίνα αποδεικνύει ότι είναι πολύ πιο δυναμική από ό,τι περίμεναν οι Λασκαραίοι. Καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απιστία του άντρα της, ανακαλύπτει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Τζανή και της Μεταξίας, που την προκαλούν να τους αντιμετωπίσει.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 53 – Η Κερασίνα πιάνει Τζανή – Μεταξία να κάνουν έρωτα

Αρχικά, η Κερασίνα, πιάνει τον Τζανή και τη Μεταξία να έχουν σχέση, ένα γεγονός που την τρελαίνει. Αντί να υποκύψει στην απελπισία, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με λογική. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, αποκαλύπτει την αλήθεια σε όλη την οικογένεια, προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις. Το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να την κατηγορήσει για ψευδείς κατηγορίες, με την υποστήριξη της Δαμιανής. Η Γερακίνα, ωστόσο, δεν υποχωρεί και επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Δεν είναι πρόθυμη να καταστήσει εύκολη τη ζωή ούτε του Σπήλιου ούτε της μητέρας του. Ο Αντρέι, μαθαίνοντας ότι η Θεοφανώ έχει βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, ξεκινά για να τη συναντήσει. Ωστόσο, η Θεοφανώ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του πατέρα της. Ο Αντρέι αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια εδώ και καιρό, αναδεικνύοντας την υποκρισία που επικρατεί στην οικογένεια. Από αυτή τη στιγμή, ξεσπά πόλεμος στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Τζανής κλείνεται στο μπουντρούμι, ενώ η Μεταξία αντιμετωπίζει το μένος του άντρα της.

Η ιστορία επαναφέρει στο προσκήνιο τη δολοφονία του βρέφους, με τον Αντρέι και τον Κανέλλο να αναλαμβάνουν την ανάκριση του Τζανή. Ο Κανέλλος αντιλαμβάνεται τη διπλοστανταριά της Δαμιανής και απογοητεύεται. Η Δαμιανή βλέπει το τέλος της πλησιάζοντας και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών της. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να κρατήσει κρυφή την αλήθεια;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ