Η Μάγισσα Επεισόδιο 51 – Ο Βρώτσος καίει τους Λασκαραίους

Η Μάγισσα Επεισόδιο 51 – Η Θεοφανώ, που έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη, αποφασίζει επιτέλους να δώσει ένα σημάδι ζωής. Την ίδια στιγμή, η Κερασίνα ανακαλύπτει ένα μυστικό που σχετίζεται με τον χαμένο βίο και τις πολλές χαμένες ψυχές, ενώ ο πόλεμος επικρατεί και είναι έτοιμος να ξεσπάσει.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 51 – Ο Βρώτσος καίει τους Λασκαραίους

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ιωάννης Βρώτσος, πατέρας του Κοσμά, αφήνει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, η διαθήκη που αφήνει πίσω του απειλεί να αναστατώσει τους Λασκαραίους. Πρόκειται για τον άνθρωπο που, υπό τις εντολές του Μιχαήλ στα νιάτα του, είχε εκτελέσει τη σκοτεινή εντολή να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο. Το γράμμα που αφήνει πίσω του προκαλεί αναστάτωση και ανασφάλεια στην ισχυρή οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τη Μεταξία, αλλά θα προκαλέσει απογοήτευση στη Δαμιανή. Η απόφασή του δεν θα μπορέσει να περιμένει πολύ να γίνει γνωστή, προκαλώντας κρίση στις σχέσεις τους. Αντίστοιχα, ο Αντρέι επιλέγει να φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους, αποκαλύπτοντας το μυστικό πίσω από τον φόνο του βρέφους. Η τιμωρία που επιφέρεται στην Πολυξένη, ως υποτιθέμενη δολοφόνος, είναι βαριά.

Όσο για τη Δαμιανή, που είναι η προτεραιότητα της εντολής, της δίνεται μια παράταση χρόνου, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας φαίνεται να πλησιάζει με αβέβαιο και σκοτεινό τρόπο. Σε αυτόν τον λυγισμένο κόσμο, η αλήθεια είναι ως ένα ρήγμα στο έδαφος, έτοιμη να εκραγεί και να αποκαλυφθεί με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Και όσο οι χαρακτήρες προσπαθούν να ζήσουν με τις συνέπειες των επιλογών τους, η αλήθεια συνεχίζει να πλησιάζει, αφήνοντας πίσω της ανακατεμένα συναισθήματα και ανασφάλειες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ