Η Μάγισσα – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 …

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Διαφορετικές πλοκές περιστρέφονται γύρω από τον Μιχαήλ, τον Κανέλο, τον Αντρέι, τη Θεοφανώ και άλλους χαρακτήρες. Ο Μιχαήλ αναζητεί απαντήσεις για τη δολοφονία ενός συγγενούς, ενώ ο Κανέλος βρίσκει οστά που φαίνεται να σχετίζονται με το παρελθόν της οικογένειας. Η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για τη μητέρα της και βιώνει μυστηριώδη οράματα, ενώ την πιέζουν για λεπτομέρειες. Ο Αντρέι αναλαμβάνει διάφορες αποστολές, συμπεριλαμβανομένης μίας από την Φιλική Εταιρεία, και ανακρίνει το προσωπικό για τη δολοφονία. Στις πλοκές εμπλέκονται επίσης ανακαλύψεις, σύγκρουσεις, μυστικά, υποψίες και ιντριγκες, καθιστώντας την ιστορία πλούσια και ενδιαφέρουσα.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 5

Η Θεοφανώ αποκαλύπτει το μυστικό της στον Μιχαήλ και τον Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της Θεοφανώς για να εντοπίσει τον δολοφόνο του μωρού. Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος θέλουν να ανακαλύψουν την αλήθεια, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα φέρουν γαλήνη στις δύο οικογένειες που παραλίγο να αντιπαρατεθούν με βίαιο τρόπο. Ενώ, ο Αντρέι, μένοντας στον πύργο των Λασκαραίων, γίνεται μέρος της οικογένειας και του μυστηρίου που περιβάλλει το βρέφος. Οι αποκαλύψεις κοντεύουν. Παράλληλα, ο Πετρούνης μοιράζεται την κρυφή του επιθυμία με τον πάπα-Νικόδημο και η οικογένεια Γερακάρη περνά μέσα από στιγμές έντασης. Ενώ ο Τζανής κάνει την επιστροφή του από το ταξίδι, μια απόφαση που παίρνει ο Μιχαήλ τον φέρνει στα όρια του. Η Μεταξία σχεδιάζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Θεοφανώς. Καθώς ο Αντρέι βρίσκει κάποια στοιχεία για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, η ιστορία ενός παλιού έρωτα φαίνεται πως ξαναζωντανεύει.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 6

Ο Αντρέι φέρνει στο φως ένα στοιχείο και το παρουσιάζει στον Μιχαήλ, υποδεικνύοντας πως ο προδότης περιφερόταν μέσα στον πύργο. Αυτή η αποκάλυψη συγκλονίζει την οικογένεια. Η Θεοφανώ, συνειδητοποιώντας τις επιπτώσεις των λόγων της, αναζητεί τον Μάρκο και εκφράζει την έντονη συγκίνησή της. Ο παπα-Νικόδημος, ανησυχώντας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αποκαλύπτει στον Σπήλιο τα κρυφά συναισθήματα του Πετρούνη. Αποφασίζουν να αντιδράσουν και για αυτό ο Σπήλιος ζητά την βοήθεια του Θράσου. Στο μεταξύ, ο Μάρκος αισθάνεται προδομένος και αγανακτισμένος με τον πατέρα του που προσφέρει την υποστήριξή του στον Τζανή. Η Μεταξία, στην άλλη πλευρά, εκφράζει την οργή της στη Θεοφανώ, που βρίσκει το θάρρος να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τη θέση της. Καθώς η νύχτα πέφτει, μια ανατριχιαστική σύγκρουση λαμβάνει χώρα. Ο Κανέλος, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, πιάνεται αιχμάλωτος από τον Θράσο και τον Μόφοφη, προαναγγέλλοντας την επόμενη ένταση που θα διαδραματιστεί.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 7

Ο Κανέλλος προτείνει μια τολμηρή συμφωνία και αναζητεί τον Αντρέι, ζητώντας του να τον βοηθήσει να την υλοποιήσει. Ο Μιχαήλ, μετά από μια προσπάθεια να τον σκοτώσουν, αρχίζει να δυσπιστεί όλους γύρω του, ακόμη και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Η σχέση μεταξύ της Θεοφανώς και του Μάρκου περνάει από μια περίοδο έντασης και αβεβαιότητας. Εν τω μεταξύ, ο Τζανής προχωρά στην είσπραξη φόρων από την αγορά, αλλά η συμπεριφορά του αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Είναι σαφές ότι η τιμωρία του δεν θα καθυστερήσει. Σε άλλες εξελίξεις, ο Αντρέι αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη αποκάλυψη, μια αλήθεια που τον ταρακουνάει βαθιά. Η Θεοφανώ, μαζί με τον Φρίξο, επιχειρούν να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες μέρος που πιστεύουν ότι θα τους προσφέρει απαντήσεις για την ιδιαίτερη ικανότητα της Θεοφανώς. Ωστόσο, ο κίνδυνος είναι παρόν και προειδοποιεί για περαιτέρω περιπέτειες. Τέλος, μια νέα τραγωδία συμβαίνει στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς ξανά τα τείχη του μολύνονται με αίμα.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 8

Από τον Μιχαήλ ζητείται από τον Αντρέι να αναλάβει την έρευνα για τη δολοφονία του εγγονού του, με τον Βρώτσο να κατηγορείται αρχικά ως ο κύριος ύποπτος. Από τον Αντρέι γίνεται ανάκριση σε όλο το προσωπικό, ενώ η Θεοφανώ φαίνεται να τραβά την προσοχή του περισσότερο. Από τον Κανέλο ανακαλύπτονται τα οστά του αδελφού του, του Τζανέτου, προκαλώντας την αναδρομή σε μια παλιά διαμάχη με τον Μιχαήλ. Από τον Πετρούνη εντοπίζεται ο Γάλλος αρχαιολόγος Μισέλ Ντε Μποφόρ και γίνεται η σύσταση στον πατέρα του Σπήλιο, με στόχο τη βοήθεια στην αναζήτηση ενός θησαυρού. Από τη Θεοφανώ ανακαλύπτεται η σπηλιά όπου φαίνεται ότι ζούσε η μητέρα της και ο Μανώλης με την Αγάθη αισθάνονται την ανάγκη να της αποκαλύψουν την πλήρη αλήθεια για το παρελθόν της.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 9

Από την Αγάθη και τον Μανώλη πληροφορούνται κι άλλα στοιχεία για τη μητέρα της που την αναστατώνουν. Δεν γίνεται αποδοχή από τον Μιχαήλ ότι τα οστά που ανακαλύφθηκαν από τον Κανέλο είναι του Τζανέτου, προκαλώντας έντονο διάλογο μεταξύ τους. Στο μεταξύ, από τον Αντρέι γίνονται καταγγελίες προς τον Μάρκο και τον Τζανή, υποστηρίζοντας ότι ο δολοφόνος του νεογνού ενδέχεται να συνδέεται με την οικογένειά τους. Στον Πύργο των Γερακάρηδων, από τον Μισέλ γίνεται προσπάθεια προσαρμογής στη νέα του περιβάλλον. Ο Μιχαήλ πείθεται από τη Δαμιανή να προχωρήσει σε μια κρίσιμη απόφαση που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις για τον Τζανή. Από τη Θεοφανώ λαμβάνεται η απόφαση να διερευνήσει την τύχη της μητέρας της, ενώ ένα νέο όραμα φέρνει ακόμα περισσότερες προκλήσεις στο προσκήνιο.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 10

Η Θεοφανώ υφίσταται πίεση από τον Μάρκο να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το όραμα που είχε. Στο μεταξύ, διεξάγεται έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Τζανή και τη Δαμιανή εξαιτίας μιας απόφασης που η τελευταία προχώρησε να λάβει για λογαριασμό του. Ο Κανέλος εκφράζει μια συμπεριφορά που δημιουργεί ανησυχίες στον Αντρέι, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αποστολή που είχε αναλάβει από την Φιλική Εταιρεία. Με την στήριξη του Φρίξου, η Θεοφανώ αναζητεί απαντήσεις για το όραμα που της εμφανίστηκε. Εντωμεταξύ, η Πολυξένη αρχίζει να αισθάνεται υποψίες σχετικά με τη Θεοφανώ.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 10Η Μάγισσα – Επεισόδιο 5Η Μάγισσα – Επεισόδιο 6Η Μάγισσα – Επεισόδιο 7Η Μάγισσα – Επεισόδιο 8Η Μάγισσα – Επεισόδιο 9